Oppilas menetti perheensä ja melkein henkensäkin onnettomuudessa, sitten koronavirus pilasi valmistujaisjuhlatkin – opettaja tuli upealla tavalla tueksi

Opettaja järjesti valmistujaiset orvoksi jääneelle oppilaalleen 0:32
Opettaja järjesti valmistujaiset orvoksi jääneelle oppilaalleen

Jeff Schrockin oppilas menetti vanhempansa ja melkein henkensä onnettomuudessa. Kun koronavirus sitten perui koulun valmistujaisjuhlatkin, Jeff päätti järjestää miniseremonian omin päin!

Kun Jeff Schrockin oppilas menetti vanhempansa ja melkein henkensä, Jeff lupasi tälle jotakin. Phoenixissa opettajana toimiva Jeff vannoi, että olisi paikalla, kun oppilas valmistuisi koulusta.

Melkein menehtyi onnettomuudessa

Jeffin mukaan nimettömänä pysyttelevä opiskelija menetti vanhempansa ja melkein oman henkensä auto-onnettomuudessa helmikuussa 2019. Perheen viimeiseksi jäävällä matkalla isä oli sanonut tyttärelleen, että haluaa nähdä tämän valmistuvan luokkansa parhaimpana. Isän toive ei kuitenkaan ehtinyt käydä toteen.

Kun tyttö toipui tapauksesta, Jeff vieraili hänen luonaan sairaalassa ja vannoi, että olisi itse paikalla näkemässä, kun tyttö saa koulutodistuksensa.

Sitten iski koronavirus. Valmistujaisetkin peruttiin.

– Kun tyttö oli peitonnut kuntoutuksensa ja myös täyttänyt isänsä viimeisen toiveen, oli nyt kiinni minusta, että voisin itse pitää lupaukseni hänelle, Jeff kuvaili Storyfulille.

Jeff järjesti juhlt omin päin

Mies päätti, että valmistujaiset on saatava, vaikka kokoontumiskielto oli koronaviruksen vuoksi voimassa. Jeff myöntää, että joutui "vetelemään tietyistä naruista" saadakseen toiveen toteen.

– Olen vain niin inspiroitunut tytön taistelusta ja sinnikkyydestä kaiken läpi, Jeff kuvaa.

Hän onnistui järjestämään juhlaseremonian salilla, jolla oppilas itse käy itsepuolustustunneilla; Jeff kiittelee harrastusyhteisöä oppilaansa tukemisesta. Katso valmistujaishetki yllä olevalta videolta!

Lähteet: Jeff Schrock via Storyful, Fox10phoenix.comTwitter.com/Jeff Schrock

Lue myös:

    Uusimmat