Opiskelijoiden irvailuvideoista kansanedustajalle valtava somehitti – nyt Teemu Keskisarja vastaa: "Villitsen nuorisoa"

Näin kansanedustaja Keskisarja arvosteli opiskelijoita 0:45
Tästä Teemu Keskisarjan opiskelijoita moittivasta puheenvuorosta eduskunnassa tehtiin humoristinen kappale.

Perussuomalaisten kansanedustaja Keskisarjan mukaan opiskelijat käyttäisivät rahaa esimerkiksi irtokynsiin ja -ripsiin. Nyt opiskelijat ovat ottaneet kantaa Keskisarjan väitteisiin.

Kansanedustaja Teemu Keskisarja (ps.) moitti opiskelijoiden kallista makua puheenvuorossaan eduskunnassa. Puheenvuorossaan Keskisarja otti kantaa hallituksen esittämiin opinto- ja asumistuen leikkauksiin.

Nyt sosiaalisessa mediassa irvaillaan videoilla Keskisarjan kommenteille "kimaltavista irtokynsistä ja tuoksuvista partavesistä".

– Monella opiskelijaköyhäläisellä on kalliimmat kuteet kuin edustaja Keskisarjalla, joka tienaa seitsemän tonnia kuussa, Keskisarja muun muassa totesi puheenvuorossaan.

Alun perin Keskisarjan puhe levisi Tiktokissa, jossa osa käyttäjistä alkoi toivoa puheesta kappaletta, niin sanotusti "klubikelpoista jytä-remixiä". Lopulta nimimerkki omppo_shaaki julkaisi kappaleen, joka villitsi opiskelijat.

Irtokynnet kimaltavat

Partavesi tuoksuu

Tekoripset räpsähtelevät

Tsek, tsek, tsek, tsek

Kappaleeseen on tehty Tiktokissa yli tuhat videota, joilla opiskelijat esimerkiksi tanssivat musiikin tahtiin. Suositun koreografian on luonut hetamarie-käyttäjä. 

Tanssimisen lisäksi videoilla suihkutetaan pesuainetta hajuvedeksi sekä esitellään kirpputorilöytöjä ja pari euroa maksaneita kynsiä.

Biisi on julkaistu jopa Spotifyssa, jossa se on noussut yli 25 000 kuuntelukerralla Suomen Top50 -listalle sijalle 49. 

– Ahdistaa, ahdistaa, ahdistaa, ahdistaa, Keskisarjan ääni toistaa kappaleessa.

”Onhan rumia ja likaisia ihmisiä Suomen kansassakin”

Keskisarja kertoo olevansa "huvittunut, mielissään ja erittäin imarreltu" kappaleesta.

– Minä, ruumiltani ja sielultani raihnas ikäihminen, villitsen nuorisoa jopa tanssiin, Keskisarja kommentoi sähköpostitse.

Keskisarjan mukaan kolmipäiväinen "rutikuiva budjettikeskustelu" ei kiinnostanut ketään. Hän ei usko "yhdenkään opiskelijan jännittäneen verkkolähetyksessä hallituksen ja opposition puheenvuoroja".

– Minun 50-sekunttiseni sentään herätti paheksuntaa ja eritoten hilpeyttä. Kansanedustajakollegani sanoivat, että heidän oli vaikea pitää pokkaa.  

Kappaleessa on myös muokattu Keskisarjan puhetta. Keskisarjan ääni laulaa "voitteko kuvitella, Keskisarja on kansanedustaja".

Keskisarjan mukaan missään ammatissa ei kannata ottaa itseään haudanvakavasti.

– Eduskunnassa on 200 miestä ja naista, ehkä joku muunsukupuolinenkin. Joukkoon kyllä mahtuu yksi epäarvokas Teemu, onhan rumia ja likaisia ihmisiä Suomen kansassakin.

 

Lue myös:

    Uusimmat