Mainos

Onko tämä liian hävytön asu lentokoneeseen? Lentoyhtiö pakotti burleskitanssijan vaihtamaan vaatteet ennen lentoa

Lentokoneen miehistö ei päästänyt naismatkustajaa lennolle, sillä he uskoivat hänen asunsa häiritsevän muita matkustajia. 

Toukokuun puolivälissä burleskitanssija Maggie McMuffin oli aikeissa nousta Seattlesta Bostoniin matkalla olleelle jatkolennolle, kun miehistön jäsenet pysäyttivät naisen matkan. Heidän mukaansa naisen mustavalkoiset shortsit olivat liian lyhyet, ja ne voisivat näin ollen häiritä lennolla olleita perheitä. 

Erikoisen tilanteesta tekee se, että kyseessä oli jatkolento. Nainen oli lentänyt aikaisemmin samana päivänä samoissa vaatteissa. 

Lentoyhtiö vaati uusien vaatteiden ostoa 

McMuffin kertoo, että hän oli ehdottanut villapaidan sitomista vyötärölle ja jalkojen peittämistä huovalla lennon ajaksi, mutta ehdotuksiin ei oltu suostuttu. 

– He kertoivat, että jos en vaihda vaatteita, en saa nousta koneeseen, McMuffin kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

McMuffinin annettiin nousta koneeseen vasta sen jälkeen, kun hän oli ensiksi käynyt ostamassa uudet housut lentokentän putiikista. XL-kokoiset yöhousut kelpasivat lentokoneen miehistölle ja nainen pääsi vaikeuksista huolimatta ajoissa määränpäähänsä. 

"Tuemme henkilöstömme jäsenten harkintaa" 

Nyt kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen lentoyhtiö JetBlue antoi virallisen lausuntonsa tapahtuneesta. 

– Tuemme henkilöstömme jäsenten harkintaa tehdä näitä vaikeita päätöksiä. Päätimme korvata asiakkaalle vaatteiden ostosta aiheutuneet kustannukset ja tarjosimme hyvitykseksi uuden lennon, lentoyhtiö kertoo lausunnossaan.

McMuffin kertoo, että lentoyhtiön ele ei poista sitä häpeän tunnetta, jota hän joutui portilla kokemaan. Naisen ystävä julkaisikin tapahtuneen jälkeen Facebook-päivityksen, jonka kautta hän toivoo tämänkaltaisen seksistisen nöyryyttämisen loppuvan.

Moni päivitykseen kommentoineista oli kuitenkin lentoyhtiön kanssa samoilla linjoilla shortsien epäsopivuudesta lennolle.

Millaista burleski oikein on? Katso, saatat yllättyä!

1:20

1:37

Lähde: ABCNews 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.