Onko tämä kaikkien aikojen kammottavin kauneushoito?

Tänä päivänä ollaan valmiita turvautumaan äärimmäisiin keinoihin tavoitellessaan ikuista nuoruutta. Sytyttäisitkö kasvosi tuleen näyttääksesi nuoremmalta?

Erilaisia kauneushoitoja tulee kovaa vauhtia lisää markkinoille ja kun tarjonta on kattavaa, mahtuu joukkoon erikoisempiakin hoitoja. Kiinalaisissa kauneushoitoloissa käytetty uusi tulihoito lienee yksi kammottavimmista hoitomuodoista, jonka avulla tavoitellaan virheetöntä ihoa.

Huǒ liáo -nimisessä uudessa kasvohoidossa kasvot sytytetään kirjaimellisesti tuleen. Ennen sytyttämistä kauneushoitoloiden työntekijät käärivät asiakkaan kasvot alkoholilla kostutettuun pyyhkeeseen ja lisäävät kasvoille salaista ainesosaa, jonka tarkoitus on taata hoidon toimivuus. Tuli tarttuu erityisen hyvin tähän salaiseen ainesosaan.

Kiinalaiset hoitolat, jotka tarjoavat kammottavalta kuulostavaa tulihoitoa vakuuttavat, että ammattitaitoisten työntekijöiden tekemänä hoito on täysin turvallista. Hoitoloista vakuutetaan, että tuli ei todellisuudessa polta kasvoja, vaan lämmittää vain hetkellisesti.

Hoidon tarkoitus on kiihdyttää solujen uusiutumisprosessia. Hoidon kerrotaan stimuloivan ihoa ja silottavan ryppyjä.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuva: Shutterstock

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja