Mainos

Onko sinulla Instagramissa yli 25 kuvaa? Et ole enää ”cool”

Tämän päivän teinit ovat kasvaneet teknologian ympäröimänä. Tästä syystä nuoriso tapaakin määrätä, mikä on milloinkin trendikästä sosiaalisessa mediassa.

Washington Postin artikkelissa kuvaillaan nykyteinin eli 13-vuotiaan tytön elämää ja sosiaalisen median käyttöä. Yllättävintä teinien somen käytössä on se, kuinka heidän Instagram tilillään on jopa satoja seuraajia, mutta kuvia vain parikymmentä.

Teinien keskuudessa on nimittäin yleistynyt ilmiö, jossa kuvavirrasta poistetaan kaikki kuvat, jotka eivät ole saaneet tykkäyksiä. Artikkelin haastateltavalla, 13-vuotiaalla teinitytöllä, on Instagramissaan vain 25 kuvaa.

Tykkäysten lisäksi kuvavirrasta karsitaan huonosti valottuneet sekä vähemmän hienoista tilanteista otetut kuvat ankaralla kädellä.

Teinityttö kertoo myös, että teinien keskuudessa kuvaan saatetaan lisätä kuvateksti, jossa luvataan jokaiselle tykkääjälle kaunis kommentti johonkin hänen kuvaansa. Tällaisella teolla on merkityksensä: kivoja kommentteja muille kirjoittavat saavat somessa kivan tyypin maineen.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.