Oma mies vai elokuvatähti? Näistä ihmisistä haaveillaan seksin aikana

Fantasiointi on oiva tapa herättää kipinä makuuhuoneessa. Helmi kysy lukijoiltaan, kenestä he haaveilevat seksin aikana. Lue vastaukset!

Helmi kysyi lukijoiltaan, kenestä he haaveilevat makuuhuoneen puolella. Yli 700 lukijaa paljasti, onko heidän himojensa kohde vaikkapa julkimo tai kenties entinen rakastaja! Vastanneista yli 62 prosenttia kuvitteli ainoastaan omaa rakastaan vällyjen välissä. Yhdeksän prosenttia mietti jotain ex-rakastajaansa. Naisjulkkiksesta haaveili yli viisi prosenttia vastanneista, mutta miesjulkkiksesta vain yli kolme prosenttia.

Kenestä seksin aikana fantasioidaan? Lue lukijoiden tarinat!

Mielikuvituskaverit ja kasvottomat miehet

– Se vaihtelee täysin mielialan ja päivän mukaan! Useimmiten fantasioissa esiintyy oma kulta, mutta välillä myös muut. Pääni sisällä pyörivissä filmeissä ovat esiintyneet mm. Johnny Depp, naapurin poika, puolituttu samalta luennolta, kuuma työkaveri, terveyskeskuksen nuori lääkäri tai kasvoton tuntematon mies. En näitä vaihtelevia tähtiä mielestäni valitse, mutta jostain he vain putkahtavat mieleen.

– Minulla on vakiofantasioissani sooloseksissä mielikuvitushahmoja. Ihmisiä, etenkin sellaisia, joita yrittäisi ehkäpä oikeasti kartella.

– En tällä hetkellä seurustele, mutta fantasian kohteena on yleensä sillä hetkellä meneillään oleva "säätö".

– Yleensä fantasioideni miehellä ei ole kasvoja, mutta muuten hän on urheilullinen, tumma ja tulinen rakastaja.

Oma rakas on paras

– En fantasioi, vaan elän hetkessä. Kun harrastan seksiä rakkaani kanssa, en todellakaan fantasioi muista! Hän on minulle kaikkea mitä olen toivonut. Jos hän fantasioisi jostain toisesta minun sijaani, niin suuttuisin....

– Lemmenleikkien aikana olen aivan sekaisin nähdessäni ja tuntiessani kultani täydellisen vartalon. Useimmiten en kykene juurikaan ajattelemaan kiihkeimpinä hetkinämme. Jos joskus ehdinkin ajattelemaan jotain kuuman leikkimme aikana, fantasioin, mitä kaikkea voisimme kokeilla tulevien lemmenhetkiemme aikana.

– Mieheni on mukana myös fantasioissani: kun vain ajattelenkin hänen miehekästä, lihaksikasta vartaloaan ja yhteisiä rakastelun hetkiä, innostun! Hän on upea sängyssä ja asettaa minut itsensä edelle – miten siinä tilanteessa voisin olla ajattelematta ketään muita!

– Rakastan kumppaniani ja hänen läheisyytensä, hänen vartalonsa koskettelu on niin kiihottavaa, ettei siinä muuta fantasiointia tarvita tai tule edes mieleenkään.

Lue myös:


MTV3 Helmi

Kuvat: Shutterstock, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja