Olympiavoittajan poikaystävän vitsillä kauheat seuraukset – naurunremakka vaihtui aivovammaan, puhekyky häviää kesken keskustelun

Olympiakultaa maahockeyssä voittanut Alex Danson ei ole pelannut yhdeksään kuukauteen, sillä hän on ollut sivussa pelikentiltä saamansa aivovamman takia. Aivovamma tuli harmittoman oloisessa tilanteessa.

Danson oli viime vuonna lomailemassa, kun hän löi päänsä betoniseinään. Hänen poikaystävänsä oli kertonut vitsin ja tämä oli revennyt nauruun. Samalla hän oli heilauttanut päätään, joka osui seinään.

– Kotiinpaluu oli painajaista. Voin silloin todella huonosti. Minulla oli pää käsissäni ja itkin. Kotona en voinut vieläkään hyvin. Minulla oli karmeita päänsärkyjä ja olin herkkä valolle sekä äänille. Makasin sängyssä pimeässä huoneessa kuukauden, Danson sanoi BBC:lle.

Oireet eivät ole vieläkään hellittäneet. Danson kertoo, että hän saattaa yhtäkkiä menettää puhekykynsä kesken keskustelun. 

– Olen edelleen sama ihminen. Olen edelleen erittäin kilpailuntahtoinen. Minulla on ollut loistava ura. En koskaan uskonut, että se vietäisiin minulta niin nopeasti. Toivon edelleen, että voisin palata. He sanovat minulle, että voin palautua ja uskon siihen sataprosenttisesti, Danson toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat