Olisiko Jukka Jalonen saanut tämän läpi 15 vuotta sitten? Leijonissa hämmästyttävä yksityiskohta – "Jonne, sinä vähän haukottelitkin"

Sihvonen ja Monsterimonni: Leijonien pelaamisessa erityinen yksityiskohta – ”Jonne, sinä vähän haukottelitkin” 1:55
Sihvonen ja Monsterimonni: Leijonien pelaamisessa erityinen yksityiskohta – "Jonne, sinä vähän haukottelitkin."

MTV Urheilun asiantuntijat Petteri Sihvonen ja Jonne Virtanen ihmettelevät Leijonien kurinalaisuutta MM-kisoissa. Lauantaina joukkue kohtasi selvästi heikompitasoisen Itävallan ja voitti ottelun suvereenisti 3-0, pelaten jatkuvasti omalla systeemillään ilman lipsumista. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Sihvonen aprikoi MTV Uutiset Liven studiossa sitä, että onko kyseessä sukupolviasia. Olisivatko Leijonien tähtipelaajat "alistuneet" pelaamaan päävalmentaja Jukka Jalosen kurinalaisessa sapluunassa tällä tavalla selvästi heikompaa vastustajaa vastaan esimerkiksi 10-15 vuotta sitten?

– Jonne, sinä vähän haukottelitkin ottelun aikana, Sihvonen heitti viitaten Leijonien kurinalaiseen pelisysteemiin. 

Mitä mieltä Virtanen on Leijonien kurinalaisesta tyylistä? Kattavampi analyysi aiheesta pääkuvan videolla. Alla puolestaan Sihvonen ja Monsterimonni -jakso kokonaisuudessa. Siinä katseita suunnataan jo myös ensi tiistain Tshekki-otteluun. Alla myös Olli Jokisen ja Karri Kiven ajatuksia Leijonien kurinalaisuudesta. 

Sihvosen ja Monsterimonnin MM-studio on MTV Uutiset Livessä MM-turnauksen aikana nähtävä ohjelma. Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ja uransa tähän SM-liiga-kauteen päättänyt Jonne Virtanen arvioivat räväkkään tapaansa Leijonien otteita ja muita MM-ilmiöitä aina Suomen peliä seuraavan päivän aamuna.

Sihvonen ja Monsterimonni perkasivat Leijonien Itävalta-ottelun:"Suomi harjoitteli puolivälierää varten" 12:26
Sihvonen ja Monsterimonni perkasivat Leijonien Itävalta-ottelun: "Suomi harjoitteli puolivälierää varten."

Lue myös:

    Uusimmat