Oletko työssä käyvä äiti? Näistä syistä sinun kannattaa käyttää paperikalenteria sähköisen sijaan

Avokonttorissa keskeytyksiä ja häiriöitä 1:42
Videolla kerrotaan avokonttorin haitoista

Kaikki meistä tuijottavat nykyään näyttöruutuja enemmän kuin tarpeeksi, joten vanha kunnon kynä ja paperi -menetelmä on ajankohtaisempi kuin koskaan.

On myös todennäköisempää, että saavutat tavoitteesi, kun olet kirjoittanut ne ensin ylös, kertoo Erin Condren Working Mother-sivustolla.

Miksi sitten perhe- ja työelämän puristuksissa olevien äitien kannattaisi käyttää ennemmin perinteistä paperista kuin sähköistä kalenteria?

1. Asioiden kirjoittaminen ylös auttaa muistia

Kirjoittamalla ylös sitoumuksia, aikatauluja, tehtäviä ja tapaamisia et vain muista niitä todennäköisemmin, vaan myös teet ne todennäköisemmin.

2. Häiriötekijät puuttuvat

Kun kirjoitat kalenteriin, et saa tekstiviestejä, sähköpostihälytyksiä etkä Instagram-ilmoituksia, jotka keskeyttävät ajatuksesi. Keskity kalenteriisi, organisoi ja aseta itsellesi tavoitteita sille päivälle tai viikolle.


3. Suunnittelu on luovaa

Suunnittelu paperille on paljon muutakin kuin vain luetteloiden laatimista. Monille kiireisille äideille suunnittelu on heidän henkilökohtaista "minä-aikaansa”. Voit käyttää luovuuttasi ja voit lisätä kalenteriin myös tarroja ja värikoodeja. Vapautat näin stressiä tuottavalla, terveellisellä tavalla.

4. Kalenteri auttaa muistamaan, mikä on tärkeää

Kun tilaa on rajoitetusti, laitat ylös sen, mikä on oikeasti tärkeää. Tämä auttaa keskittymään olennaiseen ja saamaan aikaan enemmän.

5. Muistot säilyvät

Voit lisätä kalenteriin lippuja tai kutsuja. Voit muistella viikkoja tai vuosia myöhemmin erityisiä hetkiä ja juhlapäiviä. Kalenteri on melkein kuin leikekirja, joka tallentaa kiireisen ajan elämässäsi.

6. Suunnittelu paperille on trendikästä

Sosiaalisesta mediasta löytyy ryhmiä, joissa ihmiset jakavat innostuksensa kalentereiden suunnitteluun ja jakavat vinkkejä. Se on myös kuin tukiryhmä ja tilaisuus olla yhteydessä samanhenkisten ihmisten ja muiden äitien kanssa, joilla on samat huolen tai kamppailun aiheet kuin sinullakin.

7. Unohda usean kalenterin synkronointi

Kalenterissa on tilaa kaikelle päivittäiselle tekemiselle. Saat merkittyä lasten harrastukset, koulun jälkeisen toiminnan sekä laskujen eräpäivät samaan paikkaan. Koska kaikki tärkeä on kirjoitettu ylös, sinun ei tarvitse laittaa turhia päällekkäisiä kännykkähälytyksiä päälle.

Lue myös:

    Uusimmat