Mainos

Oletko törmännyt mieheen, jonka yksi kynsi on lakattu? Tätä se tarkoittaa

Oletko törmännyt mieheen, jonka yksi kynsi on lakattu? Kyseessä on The Polished Man -kampanja.

Kohtasitko netissä miehen, jonka yksi kynsi on lakattu iloisen väriseksi?

Värikkään kynnen taustalla on vakava viesti. Kyseessä on The Polished Man -kampanja, jossa miehet maalaavat yhden kyntensä kynsilakalla.

Liikkeen aloitti Elliot Costello -niminen mies, joka kohtasi 10-vuotiaan tytön matkallaan Kambodzassa, kertoo Tip Hero -sivusto. Costello vietti tytön kanssa runsaasti aikaa, kaksikko pelasi pelejä ja lakkasi kynsiään. Tyttö uskoutui Costellolle rankasta lapsuudestaan: häntä oli käytetty seksuaalisesti hyväksi. 

Tytön kertomuksesta järkyttynyt Costello lupasi tälle, että pitäisi aina yhden kyntensä lakattuna. Kynnen avulla hän muistaisi tyttöä ja jakaisi tietoa tämän tarinasta.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Tutkittuaan asiaa Costello sai tietää, ettei hänen tapaamansa tyttö ollut yksin: yksi viidestä lapsesta maailmassa on joutunut kokemaan seksuaalista hyväksikäyttöä.

Costello perusti The Polished Man -organisaation, joka välittää tietoa maailman lasten tilanteesta ja kerää rahaa hyväksikäytön aiheuttamien traumojen hoitoon. Rahaa on kerätty jo yli 80 000 dollaria.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Projekti on levinnyt myös Eurooppaan ja Australiaan. Vaikka kynsiään saa lakata koska vain hyvän asian vuoksi, ”virallinen” yhden kynnen lakkauspäivä on lokakuussa.

Tekeekö mielesi osallistua? Vinkit kynsien lakkaamiseen:

1:28

0:56

Lähde: Tiphero.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.