Olet mitä syöt -ohjelmassa nähtävä Henna Kalinainen julkaisi puhuttelevan kuvaparin muutoksestaan: "Ihmeiden aika ei ole ohi"

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen odottaa esikoistaan – tuli raskaaksi suosikkiohjelman ansiosta 3:29
Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen kertoo MTV Uutisten haastattelussa, kuinka ensimmäinen raskaus on sujunut

Henna Kalinaisen Instagram-kuva paljastaa valtavan muutoksen tosi-tv-tähden ulkonäössä.

Olet mitä syöt -ohjelman tulevalla tuotantokaudella mukana oleva Henna Kalinainen nähtiin tällä viikolla sädehtivänä ohjelman pressipäivässä. Tosi-tv-tähti hehkui raskauden onnea, mutta hän oli silti hoikistunut merkittävästi.

– Tämä ohjelma on tehnyt täyskäännöksen minun elämässäni. Muutin elämäntapojani ja sitten odotankin lasta. Parisuhde voi paremmin kuin koskaan, minä voin paremmin kuin koskaan. Elämäni on täysin muuttunut, Kalinainen kertoi MTV Uutisten haastattelussa.

Viikonloppuna hän julkaisi Instagram-tilillään pysäyttävän kuvaparin, joka havainnollistaa, kuinka suuri muutos hänessä on tapahtunut.

– Tässä minä ohjelman alussa ja seuraavassa kuvassa ohjelman pressitilaisuudessa 5.8.2020. Ikinä en olisi uskonut, että seisoisin tuossa puun juurella poseeraamassa niin onnellisena ja hyvinvoivana. Ihmeiden aika ei ole ohi, Kalinainen iloitsee.

Myös hänen Instagram-seuraajansa olivat vaikuttuneita siitä, kuinka suuri ero kuvien välillä on nähtävissä.

– Mahtava saavutus. Olet upea ja saat olla ylpeä itsestäsi!

– Aikamoisen hyvää duunia. Ei voi kuin hattua nostaa.

– Hyvä, Henna. Ei koskaan kannata luovuttaa, kuten näet!

Ennen vauvauutisten paljastamista Kalinainen kertoi maaliskuussa MTV Uutisille kihlautuneensa miehensä kanssa. Hän kuitenkin sanoi tuolloin, ettei kiirettä naimisiin ole.

– Meillä molemmilla on yksi avioliitto takana. Elämän rakkaus on nyt löytynyt, eikä sillä ole mitään väliä, millä aikataululla asiat etenevät, hän kertoo.

Olet mitä syöt torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla 3. syyskuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat