Vaimonsa traagisesti menettänyt näyttelijä Janne Virtanen löysi uuden rakkauden: "Olen parisuhteessa"

3:55
Katso näyttelijä Janne Virtanen kuulumiset uuden Big Brother Suomi -kauden alla.

Big Brother Suomi -ohjelman ohjaaja Janne Virtanen on nykyään varattu mies.

Näyttelijä ja ohjaaja Janne Virtasen kevät on kulunut Nelosen Big Brother -ohjelman julkkiskauden valmisteluissa. Virtanen ohjaa uuden julkkiskauden.

– Tämä on fyysisesti isompi kuin koskaan. Yli 2000 neliön tila. Iso pihaterassi ja yhdistetty studio, Virtanen kuvailee projektia.

Mies menetti kaksi vuotta sitten heinäkuussa rakkaansa vaimonsa Hanna-Riikka Siitosen. Siitonen sairasti vuodesta 2000 lähtien kilpirauhassyöpää, ja hän menehtyi 47-vuotiaana. Nyt hän kertoo löytäneensä rinnalleen uuden rakkauden.

– Joo kyllä olen parisuhteessa. Se on ihan totta. Sillä rintamalla ei ole mitään suurempaa tiedotettavaa kuin, että tämä pitää paikkansa, Virtanen vastaa.

Virtanen kertoi aiemmin Anna-lehden haastattelussa, että uusi kumppani ei ole julkisuudesta tuttu ja hän on hieman nuorempi. Virtanen korosti haastattelussa, etteivät he aio perustaa uusioperhettä, vaan pyörittävät arkea omien lastensa kanssa. Virtanen oli tehnyt heti suhteen alussa selväksi, että tärkeintä on se, että hänen tyttärensä voi hyvin.

Videolla Virtanen kerto, millä perusteella julkkiskauden kilpailijat on valittu BB-taloon.

Mies kertoi kuulumisistaan Nelosen Big Brother Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja