Anna: Janne Virtanen löysi rinnalleen rakkauden – edesmennyt puoliso Hanna-Riikka Siitonen puhui aiheesta ennen kuolemaansa

Janne Virtanen kertoo Anna-lehdessä löytäneensä rinnalleen kumppanin.

Big Brother -ohjelman ohjaaja Janne Virtanen menetti kaksi vuotta sitten heinäkuussa rakkaansa vaimonsa Hanna-Riikka Siitosen. Siitonen sairasti vuodesta 2000 lähtien kilpirauhassyöpää, ja hän menehtyi 47-vuotiaana. 

Virtanen kertoo Anna-lehden haastattelussa, että raskaan surun keskelle on löytynyt uudenlaista valoa. 

– Seurustelen vakavissani, mutta tässä iässä ja elämäntilanteessa olen halunnut lähteä liikkeelle tosi varovasti, Janne sanoo Anna-lehdessä. 

Virtanen on keskittynyt elämässään olemaan yksinhuoltajana hänen ja Siitosen Vieno-tyttärelle, joka on miehelle kaikki kaikessa. 

Virtanen kertoo haastattelussa siitä, kuinka Siitonen oli puhunut hänelle siitä, että mies voisi kohdata uuden kumppanin hänen kuolemansa jälkeen. 

– Hanna-Riikka yritti puhua minulle ennen kuolemaansa siitä mahdollisuudesta, että tapaisin jonkun uuden ihmisen hänen jälkeensä. Silloin ajatus tuntui tosi kaukaiselta, ja yhä ajattelen, että perheeni olemme vain Vieno ja minä, hän kertoo.

Virtanen kertoo haastattelussa, että uusi kumppani ei ole julkisuudesta tuttu ja hän on hieman nuorempi. Virtanen korostaa haastattelussa, etteivät he aio perustaa uusioperhettä, vaan pyörittävät arkea omien lastensa kanssa. Virtanen oli tehnyt heti suhteen alussa selväksi, että tärkeintä on se, että hänen tyttärensä voi hyvin. 

LÄHDE: Anna


Lue myös:

    Uusimmat