Mainos

Odotus palkittiin vihdoin! Pariskunnan hääkuva otettiin 70 vuotta häiden jälkeen

Seitsemänkymmentä vuotta naimisissa ollut pariskunta sai kokea ikimuistoisen hääpäivänsä uudestaan lapsenlapsensa ansiosta.

Ferris ja Margaret Romaire menivät naimisiin 24. päivä marraskuuta vuonna 1946 pian sen jälkeen, kun sulhanen oli palannut kotiin taisteltuaan toisessa maailmansodassa. Pariskunta halusi pitää tilaisuuden yksinkertaisena, ja vihkiminen suoritettiinkin morsiamen vanhempien kotona.

Vaikka päivä oli pariskunnalle ikimuistoinen, heillä oli kuitenkin yksi ongelma – heillä ei ollut kameraa. Päivästä ei saatu ikuistettua muistoksi yhtä ainutta valokuvaa. Kiitos pariskunnan lapsenlapsen, tilanne saatiin korjattua 70 vuotta myöhemmin.

Pitkän liiton salaisuus toisen kunnioittamisessa

Seitsemänkymmentä vuotta myöhemmin pariskunnan lapsenlapsi Amanda Kleckey halusi antaa isovanhemmilleen ikimuistoisen lahjan heidän pitkän avioliittonsa kunniaksi. Hän järjesti kuvaajan ottamaan pariskunnasta hääkuvan, joka oli aikoinaan jäänyt ottamatta. 

Pariskunta otti mukaan kuvauksiin valokuvia seurusteluvuosiltaan, ja Margaret pukeutui huntuun ainutlaatuisen päivän kunniaksi. Vaikka vuosia oli kulunut, pariskunta hehkui aivan kuin tuore aviopari konsanaan. Rakkaudentäyteiset kuvat osoittavat, että heillä on vielä monta yhteistä vuotta edessä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tavasta, jolla he keskustelevat ja nauravat yhdessä, voi aistia rakkautta heidän välillään, valokuvaaja Lara Carter kertoo kuvauksista.

Pitkän liiton salaisuudeksi Ferris mainitsee toisen kunnioittamisen ja tilan antamisen. Margaret uskoo salaisuuden piilevän puolestaan anteeksiannossa ja kompromissien tekemisessä. Pitkään yhdessä olleella pariskunnalla on neljä lasta, kahdeksan lastenlasta ja kahdeksan lastenlastenlasta. 

Katso videolta, millaista on mennä naimisiin keskellä kauppakeskusta. 


Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.