Nyt tuli Alfa Romeolle siivoamista: Kimi Räikkönen väärässä paikassa väärän aikaan

Kimi Räikkösen tiimi Alfa Romeo sai siivottavaa Abu Dhabin lauantain F1-harjoituksissa, kun varikolta lähtiessä edellä ajanut auto roiskutti ilmeisesti öljyä suomalaiskuskin päälle.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
La: aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkönen oli suuntaamassa radalle viimeiseen treenivetoonsa, kun varikkosuoralle ennen häntä ehtineen Racing Pointin Sergio Perezin auton pakoputkista alkoi roiskua nestettä hänen päälleen.

Öljy sotki Räikkösen onboard-kameran linssin, ja suomalainen sai tavaraa päälleenkin sen verran, että joutui vaihtamaan kypäränsä visiirikalvon.

– Kimi joutui ottamaan repäisykalvon irti ja yrittää sen siitä kikkailla sillä tavalla, että se menisi suoraan Perezin autoon ja jäisi kiinni, vitsaili C Moren asiantuntija Toni Vilander.

Racing Pointin kisainsinööri kertoi hetken päästä Perezille, että tallilla on tietoa, mistä nesteestä oli kyse eikä tapaus aiheuttanut meksikolaiskuskin aika-ajopäivään isompaa vaaraa.

Tallin moottorivalmistaja Mercedeksellä on ollut kauden viimeisissä kisaviikonlopuissa yllättäviä ongelmia. Valtteri Bottakselle jouduttiin lauantaiksi vaihtamaan jo viikonlopun toinen uusi moottori perjantain harjoituksissa havaitun vuodon takia.

Lue myös:

    Uusimmat