Nyt rikotaan rajoja! Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa suomalaiset tai suomensukuiset maajussit etsivät itselleen puolisoa Suomesta

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa ulkomailla asuvien maajussien unelmissa siintää onni suomalaisen puolison kanssa.

Maajussille morsian on etsinyt – ja löytänyt – jo yli 10 vuoden ajan rakkautta Suomen maaseudun miehille ja naisille. Myös Maajussille morsiamen kansainväliset versiot ovat saavuttaneet huippusuosion ympäri maailman. Nyt on aika laajentaa karttaa ja katsoa, lentääkö Amorin nuoli kauemmaskin Suomesta.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa etsitään rakkautta suomalaisille tai suomensukuisille maajusseille ympäri maailman. Ohjelmassa tavataan neljä maajussia joiden unelmissa siintää onni suomalaisen puolison kanssa. Katsojat pääsevät seuraamaan tuttuun tyyliin, kun maajussit tapaavat puolisoehdokkaansa ensimmäistä kertaa pikatreffien merkeissä täällä Suomessa.

LUE MYÖS: 

Kotiin farmiviikoille kutsutaan kolme ehdokasta, joista toivottavasti löytyy se yksi ja oikea: loppuelämän kumppani. Se, löytyykö Suomesta rakkaus näille rohkeille jusseille, jää nähtäväksi. 

Rakkautta voivat etsiä kaikki jollain tapaa luonnosta, maataloudesta tai maaseudusta elantonsa saavat henkilöt farmareista viininviljelijöihin, hevostilallisista kalastajiin ja maaseutuyrittäjiin. 

Hae mukaan tai ilmoita mukaan kuvaukseen sopiva henkilö, jonka tiedät kaipaavan rakkautta.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman esittelyjakso MTV3-kanavalla syksyllä

Lue myös:

    Uusimmat