Nyt kohistaan vaginaperuukeista! New Yorkin muotiviikoilla esiteltiin yhteensopivia irokeeseja ja alapääperuukkeja

Maailmalla kohistaan aasialaisen suunnittelijan erikoisista luomuksista, häpykarvaperuukeista.

New Yorkin muotiviikkoja on vietetty tänä vuonna 8. helmikuuta alkaen aina perjantaihin 16. päivä saakka. Catwalkeilla on nähty kukkakuvioita, erikoisia hiuskoristeita ja yksi useita kummastuttava erikoisuus: Vaginaperuukit.

Nämä alapään peruukit kuuluvat eteläkorealaisen suunnittelijan Kaiminin tämän vuoden mallistoon, nimeltään ”Oriental Garden”. Kaimin tunnetaan muun muassa kuuluisien artistien Lady Gagan ja Björkin stailaamisesta.

Nyt tuoreessa mallistossaan Kaimin esittelee suuren valikoiman peruukkeja, joita löytyi monissa väreissä, eri pituisina ja eri tyylisinä. Jokaiselle jotakin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juontavat juurensa 400 vuoden taakse

Aiheesta uutisoivan Whimn-sivuston mukaan vaginaperuukit eivät kuitenkaan ole mikään täysin uusi keksintö, vaan idea juontaa juurensa jo 1600-luvulle. Silloin prostituoidut laittoivat haaroihinsa vastaavia tekokarvoja, sillä he olivat ajaneet omat häpykarvansa terveys- ja ylläpitosyistä.

Nyt vuonna 2018 vaginaperuukit ovat tehneet paluun eräillä maailman suurimmista muotitapahtumista. Kaiminin lehdistötiedotteen mukaan punk-tyylistä innoituksensa saaneet irokeesi-peruukit on tehty säännöttömiksi silueteiksi pienentämään kovan ja pehmeän välistä rakoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keskeisenä teemana ylpeys

Malliston luomisessa auttanut Prema Hair-salongin luova johtaja Dale Delaporte kertoo, että Kaiminin mallistossa keskeisenä teemana olivat ylpeys omasta kehosta ja seksuaalisuudesta.

– Halusimme todella työntää futuristista punk-estetiikkaa tämän vuoden mallistossa, ja yhteensopivien hiusten ja häpykarvaperuukkien laittaminen oli täydellistä, Delaporte sanoo.

– Työskentelimme kovasti keksiäksemme parhaan tavan saada ne tehdyksi ja saadaksemme ne näyttämään niin luonnollisilta kuin mahdollista, ja tulokset puhuvat puolestaan.

Lähteet: Whimn, Mirror

***

2:14

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja