Nyt jysähti iso paukku: Sebastien Loebille kaksivuotinen sopimus rallin MM-sarjaan!

Ranskalaislegenda Sebastien Loeb on solminut kahdesta seuraavasta MM-rallikaudesta kuljettajasopimuksen Hyundain kanssa, talli tiedottaa verkkosivuillaan.

Yhdeksänkertainen maailmanmestari Loeb, 44, ajaa tulevalla kaudella Hyundailla kuusi MM-rallia. Ranskalainen ohjastaa Hyundaita tulevalla kaudella jo MM-kauden avauskisassa Monte Carlossa tammikuun lopussa, vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun hän on kilpaillut Dakar-rallissa. 

Hyundai vahvistaa samalla, että espanjalaiskuski Dani Sordo ajaa ensi kaudella niin ikään tallin riveissä. Sordo kaasuttaa Hyundailla kahdeksan kisaa.

Rallicrossia ja rallia

Kolmena edellisenä kautena Loeb on päätoimenaan ajanut rallicrossin MM-sarjaa täydet sesongit. Kahtena edelliskautena hän on sijoittunut MM-sarjassa neljännelle sijalle.

Tänä vuonna Loeb ajoi myös kolme MM-rallia Citroenin riveissä. Ranskalainen voitti niistä viimeisimmän, Katalonian kisan.

Loebin siirtoa Hyundaille osattiin odottaa eilisen Autosportin uutisen jälkeen, mutta yllättävää oli, että Hyundai ja Loeb solmivat peräti kahden vuoden sopimuksen.

Lue myös:

    Uusimmat