Nyrkkeilyn superstara ei turhia nöyristele – maksoi autostaan miljoonia

Bugatti Veyronin erikoismalli on päätähuimaavan kallis, mutta ainakin tällä miehellä on siihen varaa.

Monet huippu-urheilijat tienaavat tähtitieteellisiä summia. Silti hävyttömänkin rikkaiden urheilijoiden joukossa on kavereita, jotka pyörivät aivan omassa luokassaan.

Floyd "Money" Mayweather on tullut tunnetuksi paitsi menestyksestään nyrkkeilykehässä myös röyhkeän ylimielisestä ja nöyristelemättömästä käytöksestään kehän ulkopuolella. 

Mayweather on ladannut Instagram-tililleen kuvan tuoreimmasta lisäyksestä autotalliinsa. Mattamustaa ja oranssia yhdistelevä Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse on Veyron-malliston lippulaivamalli. Kahdeksanlitraisella moottorilla varustettu kauppakassi saavuttaa yli 400 kilometrin tuntinopeuden.

Mayweather on ilmoittanut 1200-hevosvoimaisen autonsa hinnaksi vaatimattomat 3 498 000 dollaria. Kainostelevana kaverina Mayweather pyöristikin summan vain tuhannen dollarin tarkkuuteen.

Mayweatherin omaisuudeksi on arvioitu noin 350 miljoonaa dollaria. Hänen autotallistaan löytyy tämän kyseisen Bugatti Veyronin lisäksi muun muassa kolme vanhempaa Veyronia, Bentley Mulsanne, Bentley Flying Spur, Rolls Royce Phantom, Rolls Royce Drophead, Ferrari 599 mustana ja valkoisena, Ferrari 458 Italia, Ferrari F430, Ferrari Enzo, Lamborghini Aventador, Lamborghini Murcielago, Mercedes-Benz SLS AMG ja Mercedes-Benz SLR McLaren sekä hävyttömät 4,8 miljoonaa dollaria maksanut Koenigsegg CCXR Trevita.

Katso kuvia Mayweatherin muista autoista alta. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja