Nyrkkeilyn jättänyt Elina Gustafsson näyttää Instagramissa herkän puolensa Orvokkina – "On vapauttavaa ajatella, että en voi miellyttää kaikkia"

0:49
Elina Gustafsson kommentoi Orvokki-kuviaan

Ammattinyrkkeilyn jättänyt Gustafsson toteuttaa herkkää puoltansa Instagramissa alter egonsa, Orvokin, avulla. Luovuuden hän päästää valloilleen jatkossa myös työelämässä ja alkaa muun muassa tehdä erilaisia valmennuksia.

Elina Gustafsson, 28, kertoi kolme viikkoa sitten lopettavansa nyrkkeilyuran. Hän kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa toteuttavansa jatkossa eri puoliaan yrittäjänä.

– Alan tehdä yritysvalmennuksia sekä henkilökohtaisia valmennuksia, esiintymisiä, juontokeikkoja ja kuvausjuttuja. Minussa on paljon erilaisia puolia, Gustafsson sanoi.

Sosiaalisessa mediassa Elina Gustafsson on jo näyttänyt nyrkkeilijän roolin ohella yhden täysin erilaisen puolen itsestään. Hänen alter egonsa Orvokki poseeraa kukkamekossa Intagramissa ja pistää välillä myös tanssiksi.

– Toinen nimeni on Orvokki, ja Orvokkina olen pystynyt tuomaan herkkyyttäni esille. Hän on villi, vapaa ja kahleeton sielu, joka kannustaa kaikkia tekemään elämästä itsensä näköistä.

Elina Gustafsson esittelee Orvokki -alter egonsa yllä olevalla videolla.

Nyrkkeily jäi terveyssyistä 

Elina Gustafsson sanoo persoonansa jakavan ihmisten mielipiteet jyrkästi.

– Minusta tykätään paljon, mutta minusta myös ei-tykätään isosti. On vapauttava ajatella, että en voi miellyttää kaikkia. Toiset tykkää, ja ne, jotka eivät tykkää – they are not my people, Gustafsson sanoi. 

Jatkossa yrittäjänä monta rautaa takova Gustafsson sanoo olleensa aina monipuolinen tekijä.

– Yhtenä kesänä olin töissä raksalla, lähihoitajana ja järjestyksenvalvojana ja samalla myös nyrkkeilin.

– Tekemisen ilo ja elämästä nauttiminen ovat tärkeitä. Haluan auttaa muitakin ihmisiä löytämään tekemisen ilon arkeen.

Nyrkkeilyn lopettamisesta Gustafsson kertoi kolme viikkoa sitten keskiviikkona.

– Selkä on ollut ongelmani vähän väliä. Viimeisimpänä tuli välilevyn pullistuma, ja se oli liikaa. Päätin, että nyrkkeily ei ole sen arvoista, että menetän kykyni liikkua. Oli aika lopettaa.

Video: Elina Gustafsson näyttää juontaja Mikko Suursalmelle, mistä kunnon nyrkinisku lähtee

0:42

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja