Nyrkkeilijä Mika Kihlström kuollut

Raskaan sarjan nyrkkeilijä Mika Kihlström on kuollut. Kihlström loukkaantui vakavasti nyrkkeilysalilla tapahtuneessa tulipalossa viikko sitten.

Nyrkkeilijä Mika Kihlström kuoli sunnuntaina. Hän menehtyi viikko sitten saamiinsa palovammoihin. Kihlström oli onnettomuuden sattuessa puhdistamassa helsinkiläisen nyrkkeilysalin lattioita maalitahroista, kun puhdistusaine syttyi ja lieskat sytyttivät Kihlströmin vaatteet palamaan.

Kihlströmin nyrkkeilyuran menestys alkoi vuonna 1987, jolloin hän voitti nuorten Suomen mestaruuden. Yleisessä sarjassa hän valloitti neljä SM-kultamitalia vuosina 1991-94. Kansainvälisissä koitoksissa Kihlströmin paras saavutus oli yli 91-kiloisten EM-pronssi vuonna 1993.

Kihlström siirtyi ammattilaiseksi vuonna 1995. Hän ehti olla muun muassa piskuisen WBB-liiton raskaansarjan maailmanmestari vuonna 1999, kun hän voitti Oulussa käydyssä ottelussa itävaltalaisen Hermann Bendlin tuomariäänin 3-0. Kihlströmin ammattilaisura ehti venyä 14 ottelun mittaiseksi. Kihlström poistui niistä otteluista voittajana kehästä 11 kertaa.
(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat