Nuori mieskuljettaja ajoi Oulussa amfetamiinipäissään – kyydissä pieni vauva

Rattijuopumukset ovat työllistäneet poliisia Oulussa.

Oulun poliisi kertoo pysäyttäneensä eilisillan ja viime yön aikana kaksi kuljettajaa, joita on syytä epäillä rattijuopumuksesta ja yhden autoilijan, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisipartio pysäytti eilen illalla puoli kymmenen aikaan liikennevalvontatehtävän yhteydessä Koskelantieltä nuoren mieskuljettajan, jolle tehty huumausainepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Miehellä oli kyydissään muutaman kuukauden ikäinen vauva. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. 

Hieman puolen yön jälkeen poliisipartio kiinnitti huomiota keskustassa autollaan sivuluisussa ajavaan kuljettajaan ja pysäytti hänet tarkastusta varten. Noin neljäkymmentävuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,24 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Aamuyöllä noin neljän aikaan partio pysäytti taajamavalvontatehtävällä Kaakkurissa nuoren mieskuljettajan, joka oli ajokiellossa. Miehelle tehty huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja kokaiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja