Nooralotta Neziri tykitti Berliinissä toiseksi huippuajalla – SE:kin lähellä: "Otan pienen riskin"

1:14
Nooralotta Neziri tikkasi Berliinissä toiseksi ajalla 7,99.

Nooralotta Neziri juoksi huippuajalla 7,99 toiseksi Berliinin kansainvälisten hallikisojen 60 metrin aitojen finaalissa.

Neziri jäi vain kaksi sekunnin sadasosaa hänen ja Reetta Hurskeen hallussa olevasta Suomen ennätyksestä, jota Neziri sivusi viimeksi viime viikonloppuna Puolassa.

– Suomen ennätystä läksin juoksemaan. Tämä oli hyvä kokonaisuus, mutta havahduin siinä juoksun lopussa, että tarra oli tarttunut peukaloon. En usko siihen meni edes sadasosaa, mutta pannaan se nyt sen piikkiin, ettei tullut SE:tä, Neziri veisteli Urheiluliiton tiedotteessa.

Neziri sai Berliinin finaalissa sähäkän lähdön. Häntä ennen maaliin ennätti vain Nigerian Tobi Amusan ajalla 7,89.

– Olen joskus sanonut, että treeneissä olen superlähtijä, mutta kisoissa keskinkertainen. Se on nyt muuttunut. Tänä talvena lähtö on toiminut hyvin Düsseldorfin kisaa lukuun ottamatta, Neziri kertoi.

– Nyt kun juoksun alku on hyvä, loppu voisi olla vähän vahvempi, vaikka se tuossa juoksussa olikin jo hyvä. Haluaisin juosta alle 7,95:n. Siihen olisin tyytyväinen, mutta tässä on vielä kaksi kisaa hallikautta jäljellä.

Seuraava koitos Nezirillä on edessään viikonvaihteessa Tampereen SM-halleissa. Vuosi sitten Kuopion SM-halleissa sekä hän että Hurske sivusivat SE-aikaa 7,97, mutta mestaruuden voitti Neziri.

– Tiukka kilpailu siitä on tulossa nytkin niin kuin Reettakin on sanonut. Otan pienen riskin, kun kilpailen vain kaksi päivä ennen SM-kisaa, mutta minulla toimii aika hyvin se, että juoksen kovaa 1-2 päivää ennen kilpailua, joten tämä kisa voi toimia hyvin SM-kisojen valmistavana "treeninä", Neziri sanoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja