Nooralotta Neziri avasi erikoista vammaansa – "Todella kivulias vaiva"

Nooralotta Neziri avautui vammastaan – "Treenannut joka päivä kaikkea muuta paitsi pikajuoksua" 4:14
Katso videolta: Tällaisia hoitoja Nooralotta Nezirille on tehty vamman takia.

Nooralotta Neziri joutui jättämään yleisurheilun EM-kilpailut väliin ja on myös sivussa viikonlopun Kalevan kisoista. Neziri avasi erikoista vammaansa SuomiAreenassa perjantaina.

Nezirin tulostaso ei ole ollut tällä kaudella parhaimmalla mahdollisella tasolla. 13 sekunnin alitus 100 metrin aidoissa on jäänyt tekemättä ja paras noteeraus on Jyväskylän GP-kisasta 13,01. 

Kalevan kisojen väliin jääminen tarkoitti myös sitä, ettei Neziriä nähdä olympialaisissa. Pariisin kisoihin pystyy antamaan näyttöjä 30. kesäkuuta asti, eikä Nezirin rankingsijoitus riitä olympiapaikkaan. Loukkaantuminen on vaivannut kauden alusta lähtien. Neziri avasi nyt, mistä kaikessa on oikeastaan ollut kyse.

– Käytännössä siinä tapahtui niin, että olin ensimmäisissä kisoissani ja horjahdin pahasti aitaan ja olen todennäköisesti tullut huonosti alas. Monilla on varmaan ollut plantaarifaskiittitulehdus (jalkapohjan kantakalvon tulehdus), niin se sama jänne, joka monilla tulehtuu, revähti pikkuisen minulla. Todella kivulias vaiva, Neziri kertoi.

Vammasta kuntoutuminen ja parantuminen on tuonut omia haasteita. 

– Tässä tapauksessa ainoastaan aika parantaa ja tietenkin se, ettei rasita sitä niin, että sattuu, Neziri sanoi.

Katso pääkuvan videolta, millaisia hoitoja Nezirille on tehty vamman parantamiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat