Noora Karma myöntää eron: Oli pakko luovuttaa

Mentalisti Noora Karman ja Alfonso Rioksen parisuhde on tullut päätökseen.

Ilkka Kanervan tempullaan kaataneen mentalisti Noora Karman parisuhde on tullut tiensä päähän. Karma ehti seurustella noin kahdeksan vuoden ajan taikuri Alfonso Rioksen kanssa. Pari eli avoliitossa ja heillä on kaksi alle kouluikäistä lasta. Karma ja Rios myös keikkailivat paljon yhdessä. Eroa harkittiin pitkään ja nyt raskas päätös on tehty.

– Olen tosi surullinen. Ajattelin, että meillä olisi toivoa, mutta tähän kallistuttiin kuitenkin, Karma toteaa.

– Tässä on kyseessä pitkän pohdinnan tulos. Tietyt asiat veivät tiettyyn pisteeseen ja niistä ei sitten enää selvitty. Meillä oli erimielisyyksiä siitä, miten katsomme elämää. Otimme yhteen kuten mikä tahansa normaali pariskunta. Oli vain pakko luovuttaa, seinä tuli vastaan.

Erosta huolimatta Karman ja Rioksen on kuitenkin tultava toimeen niin lasten kun yhteisten työprojektien takia.

– Meillä on ihan ok välit. Olemme molemmat olleet lasten kanssa ja työt jatkuvat yhdessä, sillä onhan meillä erinäisiä projekteja kesken. Tulevaisuudessa työkuviot voivat toki muuttua, emme välttämättä enää tee niin tiiviisti töitä yhdessä. Tosin onhan meillä nytkin ollut myös omia projekteja.

Pari asuu ainakin vielä tällä hetkellä saman katon alla. Espanjalainen Alfonso vaikuttaa Suomessa, sillä hän haluaa olla lasten kanssa.

– Haluan, että me molemmat olemme lastemme elämässä. En jaksaisikaan ruveta riitelemään mistään huoltajuuksista tai muista toisaiheisista asioista. Toivonkin, että lapsemme saavat oppia molemmat kielet ja kulttuurit. Lapset ovat vielä niin pieniä, että he suhtautuvat hyvin kaikkeen. Tärkeintä on, että rauha pysyy maassa.

Onko jotain, mitä tekisit nyt toisin?

– Totta kai sitä aina tulee ajateltua, että olisi voinut toimia eri tavalla. Näitä asioita on kuitenkin ihan hyvä käydä läpi, ei kukaan ole täydellinen.

Täysillä Karma ei kuitenkaan haluaisi luovuttaa liiton suhteen.

– Elän vielä toivossa, vaikka suhde ei tällä hetkellä ole mahdollinen.

Eron keskellä Karma ei kuitenkaan ehdi pysähtyä, sillä hänellä riittää erilaisia projekteja työstettävänä.

– Yritän pitää energiat korkealla, ensi kesänä ehtii sitten nukkua.

Karman erosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat