Niko Saarinen purskahti itkuun soittaessaan äidille – pysähtyi miettimään, miksi ei ole onnellinen

Niko Saarinen puhui Possen suorassa lähetyksessä sometauostaan.

Somepersoona Niko Saarinen kertoi tällä viikolla Instagram-tilillään pitävänsä taukoa sosiaalisesta mediasta. 

Vuonna 2008 Big Brother -taloon ensimmäisen kerran astellut Saarinen on ollut vuosikausia otsikoissa ja jakanut arkeaan ahkerasti seuraajilleen. 

Hän vieraili perjantaina 3. syyskuuta Possen kauden starttijaksossa puhumassa julkisuuden ja sosiaalisen median vaikutuksesta elämäänsä. 

– Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän mietin, miten ihmiset ovat edelleen kiinnostuneita minusta. Varsinkin, jos epäonnistuu, silloinhan se kiinnostaa yleisöä tosi paljon, hän mietti. 

Saariselta kysyttiin haastattelussa, miten julkisuus vaikuttaa hänen läheisiinsä. Hän kertoi soittaneensa äidilleen kohun jälkeen puolitoista viikkoa sitten puhelun, jonka aikana pohti tilannettaan.

– Äiti oli, että sulla tapahtuu tosi kivoja juttuja elämässä, sulla on tosi kivoja duuneja. Purskahdin itkuun, että äiti, miksi en ole onnellinen. Mulla on nyt kaikki se, mitä olen halunnut, että miksi en ole onnellinen, mies paljasti.

– Se oli ainoa kerta, kun äiti oli, että sä et voi hyvin, nyt pitää tehdä jotain toisin. 

Mitä Saarinen on oppinut sometauollaan? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Saarinen on mukana tänä syksynä myös Olet mitä syöt -sarjan uudella kaudella, jossa Pippa Laukka laittaa hänen elämäntapansa kuntoon. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 3.9. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat