Niko Ranta-aho viruu vankilassa Malagassa odottamassa luovutusta Suomeen – sama vankila on tuttu myös Janne "Nacci" Tranbergille

1:04
Näin Niko Ranta-aho vastasi MTV Uutisille kysymykseen siitä, voisiko hän sotkeutua huumekuvioihin toistamiseen.

Niko Ranta-aho odottelee kohtaloaan vankilassa Malagassa, kertoo miestä Katiska-oikeudenkäynnissä puolustanut asianajaja Hannu Kaitaluoma.

Malagassa sijaitsee Alhaurin de la Torre -vankila, jossa luovutusta Suomeen on aikanaan odottanut myös Katiska-vyyhdissä Ranta-ahon rikostoveriksi syytetty Janne "Nacci" Tranberg. Tranbergin luovutuksessa Espanjasta Suomeen kului yli kuukausi.

Otettiin kiinni Aurinkorannikolta

Ranta-aho otettiin viime viikolla kiinni Espanjan Aurinkorannikolta epäiltynä kahdesta uudesta törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä veropetoksesta. Hänen epäillään syyllistyneen huumerikoksiin muutama kuukausi sen jälkeen, kun hän pääsi tutkintavankeudesta.

Hänen lisäkseen kokonaisuudessa on vangittu myös joukko muita henkilöitä.

Poliisi ei ole tarkemmin kommentoinut uusia rikosepäilyjä. Oikeuden tiedoista kuitenkin käy ilmi, että epäillyt törkeät huumausainerikokset olisivat tapahtuneet Helsingissä ja Vantaalla.

Espanjan poliisi teki kiinnioton

MTV Uutiset kertoi viime viikolla, että Ranta-aho otettiin kiinni Stefan Thermanin omistamasta asunnosta, jossa Ranta-aho on asunut vuokralla.

Varsinaisen kiinnioton teki Espanjan poliisi, mutta Ranta-ahoon liittyvässä operaatiossa oli mukana myös suomalaisia poliiseja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja