Niina Herala: Lapsiluku on nyt täynnä

Näyttelijänä uraa luova nainen ei kaipaa enempää hulinaa kotioloihin.

Mallina ja juontajana tunnettu Niina Herala, nykyään virallisesti Backman, totuttelee vielä itsekin uuteen nimeensä. Heralaksi tulee kuulema vahingossa esittäydyttyä edelleen. Totuttelua Niinan elämä on nyt muutenkin, sillä naisen ensimmäinen elokuva Likainen pommi saa ensi-iltansa syyskuun 23. päivä.

Heinäkuussa juontajamiehensä Lorenz Backmanin kanssa avioon astellut Niina kertoo MTV3.fi:n Viihdeuutisille, että kotona uusi ura on saanut kannustusta. Mutta onko avioliitto muuttanut pitkään avoliitossa olleen parin arkea?

– No nyt on pallo jalassa, Niina täräyttää ja virnistää perään.

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2008 syntynyt tytär Lilian sekä vuoden ikäinen Dominic-poika. Niinalla on aiemmasta liitostaan myös seitsemänvuotias Peppi-tytär. Niinan mukaan lapsiluku on nyt täynnä.

– Nyt riittää, kun mahdumme vielä yhteen autoon. Ja Lore haluaa vanheta arvokkaasti, joten lisää lapsia ei ole enää tulossa, Niina nauraa.

Työkiireiden täyttämässä arjessa pariskunta ei juuri ehdi nauttia yhteisestä vapaa-ajasta, mutta juontokeikkoja he tekevät kimpassa.

– Hyvä että nähdään edes töissä! Loren kanssa on kiva tehdä töitä, kun kumpikin tietää, miten homma toimii.

Elias Koskimiehen ohjaaman Likainen pommi -elokuvan muissa rooleissa nähdään mm. Jukka Puotila, Jussi Vatanen sekä Malla Malmivaara.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat