Nico Rosberg, oletko tosissasi? – "Valtteri Bottaksella ei ole mitään mahdollisuuksia"

F1-sarjan maailmanmestarina vuonna 2016 jättänyt Nico Rosberg arvioi, ettei Valtteri Bottaksella ole mitään mahdollisuuksia Lewis Hamiltonia vastaan Kanadan GP:ssä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton on ollut perinteisesti vahva Kanadassa ja napannut kisasta kaikkiaan kuusi voittoa. Brittitähden Mercedes-tallikaveri Bottas ei ole sen sijaan Montrealissa vielä voittoa juhlinut, eikä Rosbergkaan pystynyt urallaan voittoon Kanadassa.

Viime vuonna Kanadan kisan voitti Ferrarin Sebastian Vettel.

– Lewis on lyömätön Montrealissa. Monaco oli itse asiassa akilleen kantapää hänelle, mutta hän voitti jopa siellä, Rosberg sanoi Bild-lehdelle.

Rosbergin kommentit ovat erikoisia. Toisaalta hän arvioi Bottaksen pystyvän olemaan jälleen vahva, mutta hän ei silti jättänyt nastolalaiselle Kanadassa edes pientä mahdollisuutta. 

– Valtteri tulee jälleen olemaan vaarallinen Lewisille. Aika-ajoissa hän on usein ollut nopeampi, mutta kisassa Lewis hoitaa homman aina jollain tavalla.

– Vain Kanadassa Valtterilla ei ole mitään mahdollisuuksia, Rosberg laukoi.

Hamilton johtaa MM-sarjaa kuuden kisan jälkeen 17 pisteellä ennen Bottasta. Kanadan GP:n voittotilastossa Hamiltonin edellä on vain Michael Schumacher, joka nappasi urallaan Montrealista seitsemän ykkössijaa, eli yhden enemmän kuin mihin Hamilton on toistaiseksi yltänyt.

Lue myös:

    Uusimmat