Nicke Lignell juhli viisikymppisiään: "Ikäkriisi on kliseinen juttu"

Näyttelijä Nicke Lignell juhli juhannuksena viisikymppisiään ilman ikäkriisejä.

Näyttelijä Nicke Lignell täytti juhannusaattona 50 vuotta. Syntymäpäiviään suosikkinäyttelijä vietti ystävien ja perheen kesken pääasiassa mökkimaisemissa.

– Saamani huomio ja yhteinen aika olivat synttärilahjoja, Lignell kertoo MTV:lle.

Suuremmat juhlat ovat tiedossa mitä luultavimmin loppuvuodesta, jolloin myös vaimo, tv-juontaja Raakel Lignell juhlii viisikymppisiään.

– Kesä on minulle vetäytymisen aikaa, silloin olemme paljon mökillä. Olen kesän lapsi ja nautin tästä täysillä. Meinaan kuolla alkusyksystä, kun tajuan, kuinka pitkä aika seuraavaan kesään taas on, Nicke kertoo.

Ikäkriisiä nuorekas viisikymppinen ei suostu potemaan. Elämä tuntuu hyvältä freelancer-näyttelijän työn ja perheen kanssa tasapainoillessa.

– Ikäkriisi on jopa hieman vanha, kliseinenkin juttu. Useissa kliseissä on ydin totta, sillä eihän niistä muuten kliseitä tulisikaan. Pitäisi kuitenkin olla varovainen, ettei opi turhaan niiden sanomaa ja ala elää niitä todeksi, Nicke uskoo.

Ikäkriisin puuttumisesta huolimatta näyttelijä naurahtaa huomanneensa vanhenemisen joissain tilanteissa.

– Totta kai on ollut hetkiä, jolloin olen huomannut, etten ole enää 25-vuotias. Olen hyväksynyt, että näin tämän pitää mennä, enkä haluaisikaan olla täällä seuraavaa tuhatta vuotta.

Nicken ja Raakelin perheeseen kuuluu viisi lasta, joista osa on jo aikuisia. Nickestä on lohdullista nähdä, kuinka yhteinen elämä jatkuu lapsissa.

– Sen verran pitää olla fatalisti, ettei takerru pakkomielteisesti elämään. 

Kesän lomien ja mökille vetäytymisen jälkeen luvassa on jälleen töitä teatterilavalla. 

– Marraskuussa teen pienen vierailun Lilla Teaternissa, hän paljastaa.

– Yhdestä viihdeohjelmasta on myös keskusteltu, mutta siitä en voi vielä puhua sen enempää.

Lue myös:

    Uusimmat