NHL-tähti muisteli treffejä Lindsey Vonnin kanssa – alppihiihtokuningatar täräytti jäätävän kuitin ehdotukseen

NHL-tähti P.K. Subban kunnostautui hieman erikoisemmissa merkeissä, kun hän veti omaa keskusteluohjelmaa TV:ssä viikonloppuna. Subban teki myös paljastuksen hänen ja tyttöystävänsä Lindsey Vonnin treffeistä.

NHL:ssä pelataan tällä viikolla tähdistöottelu, jonka taitokisat järjestettiin Suomen aikaan lauantain vastaisena yönä.

Persoonallisena tähtipakkina tutuksi tullut Subban kunnostautui puolestaan aivan muissa ympyröissä, heti taitokisojen jälkeen. Amerikkalainen TV-jätti NBC oli järjestellyt hänelle oman show’n, jossa Subban toimi keskusteluohjelman isäntänä.

Itse lähetyksen alussa Subban heitti vitsiä muun muassa hänen viime vuosien historiasta.

– Ne jotka eivät tunne minua; voin summata parin viime vuoden historiani lyhyeen tiivistykseen, Subban aloitti, ja jatkoi:

– Minut treidattiin Montreal Canadiensista. Ja Lindsey Vonn nappasi minut.

Subban, 29, on seurustellut jo tovin ajan alppihiihdon kuningattaren, 34-vuotiaan Vonnin kanssa.

Kanadalaistähti Subban nauratti paikalla ollutta yleisöä paljastuksella.

– Muistan meidän toiset treffit. Yritin olla sulava ja sanoin, että ”haluaisitko tulla minun luokseni katsomaan minun kultamitaliani?”

– Hän sanoi, että ”meinaatko sitä, jonka jaoit 20 muun kaverin kanssa?”, Subban kertoi Vonnin kuitista.

Subban yritti olla vitsikäs omalla olympiasaavutuksellaan. Hän voitti Kanadan jääkiekkomaajoukkueen kanssa kultaa Venäjän Sotshissa vuonna 2014.

Vitsi sai tylyn vastapallon Vonnilta, joka on voittanut yksilötasolla olympiakultaa. Tämä tapahtui Vancouverissa vuonna 2010, syöksylaskussa.

Vonn on voittanut myös MM-kultaa kahteen eri otteeseen. Tuoreeltaan hänen uran jatkosuunnitelmia on pyöritelty eri palstoilla.

Lue myös:

    Uusimmat