NHL-seuralta raju liike: supertähdeltä vietiin kapteenin rooli

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Buffalo Sabres ilmoitti torstaina, että sen supertähti Jack Eichel ei jatka enää seuran kapteenina. Taustalla on jo pitkään jatkunut monimutkainen ongelmatapaus.

Asiasta kertoi Sabresin GM Kevyn Adams.

– Juttelin Jackin kanssa pari päivää sitten. Keskustelimme joukkueen kanssa keskiviikkona. Jack Eichel ei ole enää Buffalo Sabresin kapteeni. Meidän näkökulmastamme katsottuna kapteeni on koko joukkueen sydän ja sielu. Olimme tilanteessa, jossa tunsimme, että meidän on päädyttävä tähän päätökseen, Adams muotoili.

Eichel, 24, on ollut jo pitkään kovien siirtohuhujen kohteena. Taustalla on ollut Sabresin heikko menestys, mikä on koetellut jenkkihyökkääjän ja seuran välejä.

Tämän lisäksi Eichel on käynyt omaa vääntöä seuran lääkäreiden kanssa. Jenkkisentteri on kärsinyt sitkeästä niskavammasta, johon on haettu erinäköisiä hoitotoimenpiteitä. Eichel ei läpäissyt seuran lääkärintarkistusta tällä viikolla alkaneen harjoitusleirin alla.

Eichel on nakuttanut NHL:ssä parhaimmalla kaudellaan 77 ottelussa 82 (28+54) tehopistettä (2018–19). Hän debytoi tuolloin Sabresin kapteenina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja