Mainos

Nettisarjakuva Sosiaalisesti rajoittuneet juhlii vuosipäiväänsä

Internet-portaali Sunpoint.netin julkaisema Nettisarjakuva Sosiaalisesti rajoittuneet on tänään ilmestynyt tasan vuoden ajan yhteensä 311 kertaa.

Juhlapäivän myötä sarjakuva myös kansainvälistyy. Sosiaalisesti rajoittuneiden kansainväliseen levitykseen suunnattu englanninkielinen versio, The Socially challenged, ilmestyy tänään ensimmäistä kertaa.

Aluksi Sosiaalisesti rajoittuneet ilmestyi vain arkipäivisin, mutta tämän vuoden maaliskuussa alettiin tehdä viikonloppuja varten omaa sarjakuvaa. Nykyään uusi sarjakuva saadaan kuutena päivänä viikossa.

Sunpoint.netin lisäksi Sosiaalisesti rajoittuneita voi lukea Iltalehti Onlinessa. Sarjakuva on vieraillut myös Ilta-Sanomien Kuukauden kotimaisena viime keväänä. Lisäksi Helsinki Median julkaisema IT-alan ammattilaisille suunnattu ITviikko-lehti julkaisee sarjakuvan tuplastrippejä säännöllisesti joka viikko tästä kuusta alkaen.

Sarjaa piirtävät taiteilijaveljekset Jukka ja Pekka Piira ja käsikirjoittaa Ossi Mäntylahti. Tekijät näkevät sarjakuvan tekemisessä ensimmäisenä ohjeenaan korkeaa laatua.

- Sarjakuvamme suosio on ollut jatkuvassa kasvussa. C:n ja Plussan nörttimeiningille on selkeä sosiaalinen tilaus, kommentoi Ossi Mäntylahti.

Sunpoint.netissä Sosiaalisesti rajoittuneita seuraa säännöllisesti kuukausittain yli 20 000 lukijaa.

(MTV3)

Uusi englanninkielinen sarjakuva löytyy osoitteesta www.sociallychallenged.com ja Sosiaalisesti Rajoittuneet Sunpoint.netin sivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.