Mainos

Neljä miestä vangittiin Muhoksen murhasta epäiltyinä

Keski-ikäinen mies kuoli Muhoksen Arabiankallion soramontuilla viime viikonloppuna. Alustavien tutkimusten mukaan mies menehtyi kirveen ja lapion iskuihin.

Oulun käräjäoikeus on vanginnut kaksi muhoslaista ja kaksi pyhäsalmelaista miestä Muhoksen Arabiankalliolla viime lauantain vastaisena yönä tehdystä 45-vuotiaan rantsilalaismiehen murhasta.

Aamulla vangittuna oli vielä viisi henkilöä, joista yksi vapautettiin.

- Vapautetulla on osansa rikoksessa, ja harkitsemme vielä kuinka rankka hänen osuutensa on ollut, perustelee tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Risto Viippola.

Vapautettu mies oli mukana autossa, jolla uhri kuljetettiin Rantsilasta Muhokselle. Miehen omistama auto on takavarikoitu tutkintaa varten.

Miesten vangitsemisoikeudenkäynnit pidettiin erikseen ja suljetuin ovin. Epäiltyjen kertomukset ovat ristiriitaisia, mutta he ovat tunnustaneet tapahtuneen jo osittain.

- Poliisi ei halua päästää mahdollisia keskenään ristiriitaisia tietoja vangituksi epäiltyjen tietoisuuteen, Viippola perustelee oikeudenkäynnin pitämistä suljetuin ovin.

Poliisin mukaan Rantsilasta kotoisin oleva mies surmattiin Muhoksen Arabiankallion soramontuilla vakaasti harkiten ja teko oli tehty myös erityisen raa'alla tavalla. Rantsilalainen mies kuoli alustavien tutkimusten mukaan ilmeisesti kirveen ja lapion iskuista.

- Kuulustelut ja taustojen selvittelyt jatkuvat välittömästi. Ensi viikon teemme kovasti työtä ja odotamme teknisistä näytöistä tietoja, jolloin saamme varmistuksen sille, mitä todellisuudessa tapahtui, Viippola sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.