Näyttelijä Reese Witherspoonin Ava-tytär, 21, kuin ilmetty äitinsä – jouluinen kuva sykähdyttää somessa: "Näen kahtena"

Äiti ja tytär poseeravat samanlaisissa villapaidoissa Instagramissa. 

Oscar-palkittu näyttelijä  Reese Witherspoonin, 44, ja hänen 21-vuotiaan tyttären Ava Phillippen yhteiskuva Instagram saa hieraisemaan kaksi kertaa silmiä. Äiti ja tytär ovat nimittäin kuin identtiset kaksoset. 

Witherspoon julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan, jossa hän poseeraa tyttärensä kanssa samanlaisissa villapaidoissa. Jouluisessa kuvassa Ava ja Witherspoon poseeraavat somasti koristeiden edessä ja kahvikupit kädessään. 

– On 100 prosenttisen varmaa, että minun piti anoa häntä laittamaan samanlaiset villapaidat päälle. Mutta eikös olekin söpöt? Witherspoon toteaa kirjoituksessaan.  

Witherspoonin julkaisema kuva on saanut hänen yli 20 miljoonaa seuraajaansa häkellyksiin. 

– Näen kahtena, seuraaja kirjoittaa. 

– Kaiken sen arvoista, näyttelijä Jennifer Garner kirjoittaa viitaten Witherspoonin kuvatekstiin. 

– Kaksoset, seuraaja äimistelee. 

Witherspoon aloitti näyttelijän uransa jo 7-vuotiaana, kun hän esiintyi televisiomainoksessa. Ensimmäisen elokuvaroolinsa hän teki 15-vuotiaana elokuvassa Vain kuu kuulee ja todelliseen nousukiitoon ura lähti vuonna 2001, kun Witherspoon tähditti elokuvaa Blondin kosto.

Witherspoon muistetaan lisäksi muun muassa elokuvista Vettä elefanteille, Villi vaellus ja Walk the Line, josta hänet palkittiin parhaan naispääroolin Oscarilla. 

Witherspoon on naimisissa agenttina työskentelevän Jim Tothin kanssa. Witherspoonilla on ex-miehensä, näyttelijä  Ryan Phillippen kanssa Ava-tyttären lisäksi vuonna 2003 syntynyt poika Deacon

Uudesta liitosta Witherspoonilla on vuonna 2012 syntynyt poika. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja