Reese Witherspoon julkaisi kuvan 20 vuoden takaa – ei ole vanhentunut päivääkään!

Näyttelijä Reese Witherspoon on yksi Hollywoodin rakastetuimmista näyttelijöistä.

Reese Witherspoon, 40, julkaisi Instagramissa kuvan, missä hän poseeraa uransa alkutaipaleella. Witherspoon kertoo, että hän on kuvassa 20-vuotias.

– Tämä kuva otettiin vuonna 1996, kun olin vasta löytänyt tieni elokuva-alalle, ja nämä olivat yhdet ensimmäisistä kuvauksista. Olin niin onnellinen, kun sain elokuvaroolin ja olen sitä yhä. Rakastan näyttelemistä, matkustamisesta ja muiden elämäntarinoista oppimisesta. Kiitollinen olo! hän kirjoittaa kuvan yhteydessä. 


Kuvaa katsoessa on vaikea uskoa, että se on 20 vuoden takaa, sillä Witherspoon on yhä häkellyttävän nuorekas. Näyttelijää ja tämän esikoista, vuonna 1999 syntynyttä Avaa, voisi luulla sisaruksiksi. 


Witherspoon aloitti näyttelijän uransa jo 7-vuotiaana, kun hän esiintyi televisiomainoksessa. Ensimmäisen elokuvaroolinsa hän teki 15-vuotiaana elokuvassa Vain kuu kuulee ja todelliseen nousukiitoon ura lähti vuonna 2001, kun Witherspoon tähditti elokuvaa Blondin kosto.

Witherspoon muistetaan muun muassa elokuvista Vettä elefanteille, Villi vaellus ja  Walk the Line, josta hänet palkittiin parhaan naispääroolin Oscarilla. 

Lue myös:

    Uusimmat