Nämä olivat Betty Whiten viimeiset sanat

0:50
Tästä kaikesta Betty White muistetaan.

Rakastettu Betty White olisi täyttänyt parin viikon päästä 100 vuotta.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Betty White menehtyi 99-vuotiaana uudenvuoden aattona.

Elämäniloinen White olisi juhlistanut 100-vuotissyntymäpäiväänsä vain parin viikon päästä, 17. tammikuuta. Merkkipäivää oli tarkoitus juhlistaa elokuvateattereissa eri puolilla Yhdysvaltoja uudella dokumenttityyliin tehdyllä elokuvalla, jossa kerrotaan Whiten elämästä ja urasta.

– Minun 100-vuotissyntymäpäiväni… En voi uskoa, että se on kohta edessä, White totesi tviitissään alle viikko ennen kuolemaansa.

Nyt rakastetun näyttelijän läheinen ystävä Vicki Lawrence avautui Whiten viimeisistä hetkistä. Juontaja Carol Burnettin kanssa puhunut Lawrence paljasti, mitkä olivat tähden viimeiset sanat Burnettin mukaan.

– Carol sanoi puhuneensa Bettyn ​​assistentille, joka oli hänen kanssaan, kun hän menehtyi. Hän sanoi, että hänen viimeinen sanansa ​​oli "Allen", Lawrence sanoi.

Whiten aviomies Allen Ludden menehtyi vuonna 1981 sairastuttuaan vatsasyöpään. White puhui usein Luddenin olleen hänen elämänsä rakkaus, eikä mennyt enää uudelleen naimisiin Luddenin menehdyttyä.

– Tuo on uskomattoman suloista. Toivon, että se on totta, Lawrence lisäsi. 

Betty White muistetaan Suomessa parthaiten Rose Nylundin roolista tv-sarjassa The Golden Girl, joka esitettiin Suomessa nimellä Tyttökullat. Yhdysvalloissa komediasarjaa esitettiin vuosina 1985–1992.

Pitkän uransa aikana White näytteli lukuisissa muissakin tv-sarjoissa ja elokuvissa. Pitkällä urallaan White palkittiin muun muassa viidellä Primetime Emmyllä, yhdellä Daytime Emmy - elämäntyöpalkinnolla, yhdellä Grammyllä ja kahdella Screen Actor Guidilla.

Lähde: ET Online

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja