Nämä merkit paljastavat, että sinulla menee oikeastaan aika mukavasti

Elämässä on vastoinkäymisiä, jotka voivat saada meidät uskomaan, että meillä menee todellista huonommin. Nämä merkit kertovat, että sinulla menee oikeastaan varsin kivasti.

Seuraavan kerran, kun kiroat puhelimen lyhyttä akunkestoa, mieti näitä:

1. Olet täällä

Se, että olet elossa, on ensimmäinen merkki siitä, että edes jotain on kunnossa. Tämän päälle on hyvä rakentaa.

2. Sinulla on unelmia

Voit kokea epäonnistuvasi, kun tavoittelet unelmiasi epäonnistuneesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sinulla menisi hyvin. Unelmat ovat saavuttamattomissa vasta silloin, kun hautaat ne.

3. Kehityt jatkuvasti

Kun epäonnistumme, tunnemme olomme surkeaksi. Se on ihan normaalia. Jos epäonnistumisia sattuu monta putkeen, voi tuntua siltä kuin koko elämä olisi yhtä epäonnistumista. Kunhan kuitenkin jatkat yrittämistä ja kehityt, olet oikealla polulla.

4. Joku rakastaa sinua

Olkoon se sitten vaikka äitisi. Äideistä puheen ollen: soita hänelle!

5. Osaat antaa anteeksi

Joskus tuntuu siltä kuin elämä antaisi sinulle selkäsaunan toisensa perään. Tämä voi jättää jälkeensä tunteen sekasorrosta, mutta kunhan pystyt antamaan anteeksi, olet askeleen lähempänä toipumista.

6. Sinulla on katto pääsi päällä

Ja hieman rahaa tilillä, lämpimät vaatteet päällä ja ruokaa kaapissa. Lähes miljardi ihmistä ympäri maailman menee tänäkin iltana nukkumaan nälkäisenä.

7. Voit olla oma itsesi

Moni piilottaa itsensä roolin taakse peläten väkivaltaa tai hylkäämistä. Jos pystyt elämään omana itsenäsi, sinulla menee oikeastaan aika mukavasti.

Lue myös:

    Uusimmat