Nämä jokaisella naisella pitäisi olla käsilaukussaan

Hyvin varusteltu käsilaukku pelastaa arjen pulmatilanteista. Älä enää pengo laukkuasi turhaan, vaan pakkaa mukaan nämä tärkeät pikkuasiat!

Puhelin, avain ja lompakko, mutta mitä muuta käsilaukussa kannattaa kantaa mukanaan? Listasimme asioita, jotka tulisi löytyä joka naisen laukusta.

1. Huulirasva

Pidä huulet pehmeinä ja muista lisäillä huulirasvaa päivän mittaan. Kiroat tämän kotiin jättämistä viimeistään sitten, kun huulesi rohtuvat kipeästi.

2. Käsivoide

Hyväntuoksuinen, ravitseva käsivoide pitää kädet huoliteltuina. Näppärästä pikkuvoiteesta saa tarvittaessa ensiapua koko vartalon iholle.

3. Puuterirasia

Puuteria on aina syytä olla mukana meikin korjailua varten ja siltä varalta, että iho alkaa kiiltää. Peili taas on itsestäänselvyys, vaikka meikkiä ei käyttäisikään.

4. Huulipuna

Varaudu yllätysjuhliin! Nopein pikameikki syntyy sipaisemalla huuliin suosikkipunaa. Punaa voi käyttää poskillakin tarvittaessa.

5. Pieni tuoksu

Tuoksu hyvältä koko päivä. Hanki suosikkituoksustasi pieni käsilaukkuversio, jotta voit lisäillä hajuvettä sen haihduttua iholtasi.

6. Tamponi

Siltä varalta, että äkillinen tarve tamponille tai siteelle yllättää. Et halua olla varautumaton..

7. Käteistä rahaa

Yllättäviä tilanteita varten fiksu pitää mukanaan vaikkapa 20 euron edestä käteisvaroja. Pikkusumma voi pelastaa sinut pulasta, jos kortti ei jostain syystä käykään.

8. Nenäliinoja

Kaatuiko kahvi, iskikö flunssa, loppuiko vessapaperi? Tässä vain muutama syy miksi nenäliinapaketti on käsilaukun vakiovaruste.

9. Kynä

Kynä on vanhanaikainen mutta näppärä tapa tallettaa tietoja, eikä vie paljoa tilaa laukusta. Ei haittaa, vaikka älypuhelin temppuilisi: kun sinulla on kynä mukanasi voit vaikka täytellä ristikoita ja sudokuja aikasi kuluksi.

10. Hiuspinnejä ja tukkalenkkejä

Nämä katoavat aina, ja huonona hiuspäivänä mikään ei ole ärsyttävämpää kuin etsiä turhaan hiuslenkkejä. Pidä muutama pinni ja lenkki aina mukanasi.

11. Kynsiviila

Pikkuesine, josta on iso apu kynsionnettomuuden osuessa kohdalle.

12. Käsidesi tai kosteuspyyhe

Aina ei ole mahdollista pestä käsiä. Pidä mukanasi pikkuputelia käsidesiä tai vaikkapa pieni pakkaus kosteuspyyhkeitä pikaista raikastautumista varten.

13. Aurinkolasit

Kuten sateenvarjo, näitä tarvitset varmasti silloin, kun ne eivät ole mukanasi.

14. Peitepuikko

Peitepuikko voi pelastaa päiväsi, kun finni ilmestyy otsaasi juuri ennen tärkeitä treffejä.

15. Pastilleja tai purkkaa

Varmista raikas hengitys ja pidä purkkaa tai pastilleja aina mukana laukussasi.

16. Särkylääke

Koskaan ei voi tietää, milloin vaikkapa päänsärky iskee. Särkylääke ei paina paljoa, mutta sen puuttuminen voi tuntua raskaalta.

17. Hotellin ompelusetti

Irtosiko nappi, ratkesiko paita? Todellinen arjen sankari kantaa laukussaan hotelleista tuttua pientä ompelutarvikesettiä.

18. Laastari

Rakon, hiertymän tai haavan varalle. Koko pakettia ei tarvitse raahata mukanaan, mutta muutama laastari voi vielä yllättää sinut iloisesti. Viimeistään siinä vaiheessa kun sinulla on pieniä lapsia kannattaa pikkuhaavereihin olla aina varautunut.

19. Vesipullo

Vesipullo vie kieltämättä tilaa laukussa, mutta kehosi kiittää jos varaat aina vettä mukaasi.

20. Laturi

Kännykän akku loppuu kuitenkin aina pahimmalla mahdollisella hetkellä. Jos mahdollista, pidä varalaturi mukanasi.

Lue myös:

    Uusimmat