Naisten mies Jarppi: Itsevarma nainen on seksikäs

Naisten mies -sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan suoraan miesten suusta, miksi naiset ovat niin kertakaikkisen ihania! Tällä kertaa Helmen lukijoille mietteitään naisista kertoo Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Jarno "Jarppi" Leppälä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun lähtenyt hauskuuttaja, Duudsoni Jarno "Jarppi" Leppälä,32, vastasi Helmen Naisten mies -haasteeseen.

Mikä tekee naisista ihania?

– No tietysti nämä ulkoiset seikat, että on kaunis ja hyvä takapuoli ja näin päin pois. Mutta seksikkäintä naisessa on kuitenkin se, jos nainen on itsevarma. Se ei välttämättä näy heti ulospäin, mutta kyllä sen sitten lähietäisyydellä huomaa, onko nainen itsevarma vai hissukka.

Ketä naista ihailet? Miksi juuri häntä?

– Tarja Halonen on itsevarma naisjohtaja. Se on ihailtavaa.

Mikä on kauneinta, mitä naiselle voi sanoa?

– Käyks sä usein täällä? (nauraa) No, tosiasiassa se riippuu aina vähän tilanteesta. Kyllähän naisia täytyy kehua, oli kyse sitten kauniista silmistä tai siitä, että nainen on niin ihanan näköinen. Kyllä naiset ovat ansainneet kaikki kehut. Naisia kehutaan ihan liian vähän.

Mitä tekisit, jos saisit olla nainen yhden päivän ajan?

– Lukittautuisin varmaan kotiini ja tunnustelisin rintojani, että löytyykö sieltä muhkuroita. Ei siinä päivässä varmaan paljon muuta kerkiäisi, siinä olisi sen verran uutuudenviehätystä. Kirjoittaisin myös itselleni sanakirjaa naisen ajatusmaailmasta, jota voisin lukea sitten taas kun olen mies.

Mikä on romanttisin tekosi?

– En kommentoi.

Mikä on paras iskurepliikkisi?

– Käyks sä usein täällä? Olen kuullut myös yhden äärimmäisen toimivan iskurepliikin, mutta se ei ole painokelpoinen, joten en viitsi sanoa sitä tässä. Se toimii, jos etsii yhdenillanseuraa.

Minkälainen on hyvä naistenmies?

– Tämä on tietysti hyvin miehinen näkökulma, mutta Uuno Turhapurohan on sen ruumiillistuma. Tai voisin mä tuosta Tanssii tähtien kanssa -tanssiporukastakin valkata jonkun. Ovathan nuo ammattitanssijat hyvin sulavaliikkeisiä kavereita.

Millainen naistenmies olet?

– Onneton. En pidä itseäni naistenmiehenä millään asteikolla.

Mitä terveisiä lähetät Helmen ihanille naislukijoille?

– Haluan lähettää sellaiset terveiset, että mulla on niin suuri sydän, että rakastan teitä kaikkia.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja