Mainos

Naisen ottama kuva sovituskopissa paljastaa totuuden: Tältä näyttää kurvikas vartalo kaupan bikineissä

Kauniiden ja samalla juuri omalle vartalolle sopivien bikinien löytäminen on kenelle tahansa haasteellinen tehtävä, mutta vielä haasteellisempaa se on, jos vartalosi on erityisen muodokas.

Bikinien shoppailu on asia, josta vain harva voi sanoa oikeasti pitävänsä. Useimmille meistä uimapukuostoksille meneminen tarkoittaa puolialastonta vartaloa ahtaassa sovituskopissa loisteputkilamppujen valossa.

Jos olet kurvikas, tämä voi osoittautua vieläkin hankalammaksi ja haasteellisemmaksi tehtäväksi. Tätä mieltä on ainakin mallina työskentelevä Sonny Turner, joka jakoi kuvan itsestään bikiniostoksilla osoittaakseen, kuinka vaikea operaatio sopivien bikineiden löytäminen voi oikein olla.

Kaikki ansaitsevat kivat bikinit!

Instagramissa julkaistussa kuvassa nainen poseeraa sovituskopissa ja kertoo pukeneensa juuri päälle kaupan suurikokoisimmat bikinit, jotka eivät todellakaan istuneet hänen päälleen. Asiasta turhautunut nainen julkaisi kuvan yhteydessä listan, johon hän on koonnut yhteen seikkoja, joita hän toivoisi bikineistä löytyvän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Naisen mukaan bikineillä ja rintaliiveillä tulisi olla sama kokoluokitus, ja kuppikokojen tulisi jatkua ainakin DD-kuppiin saakka.

– Tarvitsemme kuppeja, jotka tuovat rintamme yhteen eivätkä jätä massiivista kuilua niiden välille. Tarvitsemme naruja, jotka eivät kierry niskan ympärille niin, että se meinaa katketa, Turner toivoo.

Hän toivoisi myös isommille naisille suunnattuja string-mallisia alaosia, jotka eivät paljastaisi aivan kaikkea. Kokouimapukujen tulisi puolestaan olla sellaisia, että ne voi vetää päälle ilman, että sen pelkää auheuttavan niska- ja hartiakipua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Me ansaitsemme enemmän valikoimaa kuin vain sen tyypillisen mustan uimapuvun ja kimonon. Usko tai älä, jotkut meistä haluavat todella käyttää string-mallisia bikineitä.

Turnerin mukaan on epäreilua, että isokokoiset naiset eivät saisi kulkea ympäriinsä bikineissä vain sen vuoksi, että he ovat sattuneet syntymään sellaisiksi kuin he ovat. Aivan kaikkien tulisi voida kävellä kauppaan ja valita itselleen kivat, kympin maksavat bikinit ilman sen suurempaa haloota, nainen päättää.

Lähde: Metro

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.