Naiselle useita orgasmeja peräkkäin? Miehet paljastavat kikkansa: "Pahinta olisi..."

Miehet paljastavat omat vinkkinsä siihen, kuinka seksikumppanin on mahdollista saada useita orgasmeja.

Orgasmi ei ole pakollinen osa seksikokemusta, mutta harva pistää sen saamista pahakseenkaan. Vaikka suurin osa naisista ei pelkän yhdynnän avulla orgasmia saa, on orgasmin saaminen kuitenkin usein muilla tavoin seksikumppanin – tai itsetyydytyksen – ansiota.

Miehet paljastivatkin Men's Health -sivustolle omat taktiikkansa siihen, että seksikumppanin onnistuu päästä hekuman huipulle jopa useita kertoja. 

Kiinnitä huomiota hengitykseen

"Keskitän varmaan 95 prosenttia ponnisteluistani häneen sen jälkeen, kun hän on saanut orgasmin ainakin kerran. Muutoksilla tahdissa, kestävyydessä ja asennossa edistän moninkertaisia orgasmeja. Kiinnitän tarkasti huomiota hänen hengitykseensä ja kiihkeyteensä", paljastaa Adam.

Adam muistuttaa, että nopeat muutokset tai lievätkin muutokset väärällä hetkellä voivat latistaa tunnelmaa, oikea muutos oikeaan aikaan voi sen sijaan saada aikaan huikeat tulokset.

Seksilelut mukaan

Mike* puolestaan suosittelee ottamaan seksileikkeihin mukaan leluja. 

"Hän saa aina useita orgasmeja, kun käytän vibraattoria hänen klitoriksellaan, koska tuntemus on silloin voimakkaampi. Teemme sitä myös silloin, kun olen hänen sisällään, jotta hän saa ylimääräistä stimulaatiota. Joskus hän käyttää sitä itseensä, mikä on mielestäni superkuumaa ja seksikästä katsella."

Puhu tuhmia

Jo aiemmassa Men's Heatlhin teettämässä kyselyssä paljastui, että tuhmien puhuminen oli naisten ykkösfantasia. Liki 81 prosenttia kyselyyn vastanneesta naisesta halusi kumppaninsa puhuvan enemmän tuhmia seksin aikana.

Myös Sean on huomannut, että kumppanin saa kunnolla känytiin kuiskimalla korvaan rivoja lauseita. Sean suosittelee tuhmia puheita jo ennen esileikkiä.

"Saan kumppanini innostumaan tuhmilla puheilla joskus ennen koskemista tai vain koskemalla hyvin hellävaraisesti kertomalla yksityiskohtaisesti, mitä ajattelin tehdä hänelle", mies kertoo.

Sean uskoo, että useiden orgasmien salaisuus piilee siinä, että nainen kiihottuu jo ennen koskettelua, jolloin koskettelu vain lisää kiihotuksen määrää. Sean tarjoilee kumppanilleen orgasmin ennen kuin riisuu edes itseään, jonka jälkeen hän antaa vielä suuseksiä ennen kuin pari siirtyy yhdyntään.

Kuuntele hänen vihjeitään

"Jos tyttöni voihkii todella kovaa tai hikoilee ja hengittää raskaasti, kun teen jotain, mistä hän tykkää, tiedän, että minun pitäisi jatkaa sen tekemistä. Hän saattaa myös sanoa 'jatka tuota' tai jotain vastaavaa, ja pahinta olisi lopettaa. Älä ole se tyyppi. Jatka sen tekemistä ja tee se sitten uudelleen ja uudelleen", Mark kannustaa.

Keskity klitorikseen

"Et voi vain pistää sitä sisään, ja luulla, että se riittää. Hän haluaa enemmän. Huomaan, että tyttöystäväni tulee aina heti, kun olen hänen sisällään ja alan hieroa hänen klitoristaan", paljastaa Joe*.

Joen mukaan on mahdollista, että pitää painaa kovempaankin, jotta nainen todella tuntee kosketuksen. Tärkeää on kuitenkin kuunnella, mikä on naisen reaktio.

"Hän voi sanoa 'kovempaa' tai 'lisää', mutta yleensä hän vain voihkii ja nauttii siitä. Teen tämän muutaman kerran seksin aikana, jotta hän saa useita orgasmeja."

Käytä liukuvoidetta – ja paljon

"Olen huomannut, että naiset todella pitävät liukuvoiteesta, koska se tekee kaikesta  sujuvampaa ja kosteampaa ja tulemisesta helpompaa. Me lisäämme liukuvoidetta muutaman kerran ja se yhdessä sen kanssa, että koskettelen hänen klitoristaan samalla, kun olen hänen sisällään, johtaa useisiin orgasmeihin seksin aikana. Jos pääsee kuivumaan, orgasmit loppuvat, joten liukuvoide estää tämän", opastaa Paul.

Muista esileikki

Chadin* ja taatusti monen naisenkin mielestä salaisuus on esileikissä.

"Sillä tavalla he ovat ylikiihottuneita ensimmäisen (orgasmin) aikana ja heillä on tarve tulla nopeasti", mies selittää ja jatkaa, että tällä tekniikalla naiset ovat kuitenkin valmiita vielä toiseenkin kertaan.

Suuseksitekniikka haltuun

"Ensimmäinen orgasmi tulee suuseksin avulla... ja sitten harrastamme seksiä ja he saavat toisen. Ollakseen antelias kaveri sitä haluaa vastata, kun nainen antaa sinulle suuseksiä... joten tyypillisesti teen vastapalveuksen ja varmistan, että tekniikkani on vahva, ja hän saa orgasmin", toteaa itsevarmalta kuulostava Archer*.

*joidenkin miesten nimet on muutettu

Vai saiko hän sittenkään? Asiantuntijat kertovat alla olevalla videolla, voiko naisen saaman orgasmin todella tunnistaa. Lue myös: Seksikolumni: Kolme hankalaa tilannetta, joihin nainen reagoi teeskentelemällä orgasmin

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja