Montako orgasmia voit saada putkeen? Naiset vastaavat

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Millainen on matka hekuman huipulle? Yllä oleva video kertoo!

"Montako orgasmia voit saada putkeen?" kysyy nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi

"Kerran, nuorena ja seksuaalisuuteni löytäneenä tyttönä, päätin oikein ottaa ja kokeilla tätä. Kuinka monta voisin saada? Luovutin jossain kuudenkympin kohdalla, koska olin niin väsynyt. Eli vastaan: 60."
– 31, parisuhteessa

"Nolla. En saa orgasmia missään olosuhteissa: en harrastaessani seksiä yksin tai muiden ihmisten kanssa. Tämä on hyvin kivulias asia, jonka tiimoilta saa kestää paljon ajattelemattoman itsekästä painostusta seksikumppaneilta. Siksi ajatukset siitä, ettei yksi orgasmi riitä, tai että orgasmittomuus yhdynnässä (jos sen kerran voi masturboimalla saavuttaa) olisi jokin Oikea Ongelma, tuntuvat tosi loukkaavilta."
– 40, avoliitossa

"Itse yhdynnässä muutaman. Käsin, vaikka miten monta, klitoris herkistyy ja orgasmi on helppo saada uudelleen ja uudelleen. Mutta yhtä vahvoja ne eivät ole kuin se ensimmäinen."
– 33, avoliitossa

"G-pisteorgasmeja voin saada useitakin peräkkäin (määrää ei ole tullut koskaan laskettua; yleensä nämä niiiin ihania, etten tule ajatelleeksi siinä hetkessä muuta). Klitorisorgasmeja korkeintaan kaksi putkeen; siinä vaiheessa klitoris niin herkillä, etten kestä enempää kosketusta, vaan nautinto muuttuu kivuksi."
– 46, sinkku

"4–5 ihan tavallista, ja hyvän kumppanin kanssa useammankin."
– 67, leski

"Kolme on aikalailla maksimi, kunto loppuu sen jälkeen. Nuorempana onnistui viisikin, mutta enää ei kiinnosta määrä vaan laatu. Yksi kerta per seksuaalinen kanssakäyminen riittää oikein hyvin."
– 34, naimisissa

"Yhdynnässä hyvällä tuurilla sen yhden, masturboidessa ainakin viisi, varmaan enemmänkin jos vain innostusta riittää."
– 19, parisuhteessa

"Yhden, ja ärsyttää, jos mies yrittää väkisin saada niitä tulemaan useamman. Ei tule. Mutta se yksi on tosi hyvä, joten en valita."
– 32, sinkku

"Yhden, ja sekään ei tule helposti nyt käytössä olevan mielialääkityksen vuoksi. En ole kyllä sitä ennenkään saanut kuin yhden, ja hyvin tyytyväinen siihen."
– 50, naimisissa

"Riippuu miehen jaksamisesta ja omasta kosketusherkkyydestä. Nykyisen miehen kanssa olen saanut 5–6 orgasmia putkeen. Tarkkaa määrää on vaikea sanoa, koska tuossa vaiheessa keskittyminen on ihan muualla kuin laskemisessa..."
– 36, naimisissa 


Lue myös:

    Uusimmat