Nainen: Uskalla puhua tuhmia sängyssä!

Pelkäätkö puhua tuhmia lakanoiden välissä? Lue, mitä miehet haluavat sängyssä kuulla ja avaa sanallinen arkkusi myös seksin aikana!

Hyvään seksiin kuuluu koskettelu, erilaiset asennot ja tiettyihin ruumiinosiin keskittyminen. Seksin aikana puhuminen jää kuitenkin usein pois luettelosta.

Lääketieteen tohtori Ian Kerner on kirjoittanut aiheesta Passionista-nimisen kirjan. Hän kertoo Cosmopolitan.comille, että eroottisesti latautuneet sanat ovat tärkeä osa seksielämää.

– Eroottinen puhe kiihottaa ja tehostaa sekä fyysistä että emotionaalista intohimoa, hän selittää.

Moni nainen haluaisi varmasti kokeilla tuhmien puhumista, mutta pelkää kuulostavansa typerältä.

– Monetkaan naiset eivät tiedä, mikä kuulostaa seksikkäältä, joten he ovat hiljaa seksin aikana, sanoo seksologi Logan Levkoff.

Pidä puheet yksinkertaisina

Sängyssä ei tarvitse suurta sanarepertuaaria. Kun Sirius Cosmo Radio -showssa käsiteltiin tuhmien puhumista sängyssä, suurin osa miehistä paljasti lempifraasikseen yksinkertaisen "Laukean pian." Se osoittaa miehelle, että hän pystyy tyydyttämään sinut.

– Miehet haluavat olla hyviä rakastajia. Kun kerrot hänelle, että olet saamassa orgasmin, annat hänelle suurimman mahdollisen kehun, kertoo Levkoff.

Lisäksi lause osoittaa sen, että et voi kontrolloida itseäsi etkä pysty estämään orgasmia, vaikka haluaisit.

– Monet miehet laukeavat nopeammin kuin naiset, joten lauseen avulla annat myös hänelle luvan tulla, Kerner lisää.

Toinen yksinkertainen tapa maustaa seksielämää on kertoa, mistä pitää ja mitä haluaa tehdä. Voit esimerkiksi kertoa miehellesi, mistä haluat hänen koskettavan sinua tai mikä tuntuu hyvältä.

– Samalla osoitat miehellesi, että hän tekee asiat oikein, Levkoff toteaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat