Mainos

Nainen, tunnista liian innokas mies!

Olet tavannut mukavan miehen, joka on oikeasti kiinnostunut sinusta. Mies on huomaavainen ja selvästi haluaa viettää aikaansa kanssasi. Innokkuus on hyvä asia, mutta yli-innokkuus voi tuntua ahdistavalta. Missä menee raja?

Kun suhde on aluillaan ja ilmassa on vahvaa ihastusta, on luonnollista olla innoissaan parisuhteesta. On normaalia, että haluatte nähdä toisianne jatkuvasti ja toinen tuntuu maailman ainutlaatuisimmalta ihmiseltä. Mutta yli-innokkuus on asia erikseen. Tässä neljä merkkiä siitä, että on aika ottaa hieman takapakkia.

1. Hän lähettää jatkuvasti tyhjänpäiviä tekstiviestejä

"Hei, kävelen juuri töihin, ulkona on hyvä ilma, mitä sinulle kuuluu?"

"Töissä on tänään tylsää."

"Söin lounaaksi muhennosta, jossa oli porkkanoita. Mitä teet myöhemmin?"

2. Hän kuuluttaa rakkautta jokaiselle vastaantulijalle

Yli-innokas mies hehkuttaa uutta parisuhdettaan jokaiselle vastaantulevalle. Tämä osoittaa sen, että mies ei pysty pitämään asioita salassa myöskään tulevaisuudessa. Innokkuus on tiettyyn pisteeseen saakka suloista, mutta tarkkaile, tekeekö mies ylilyöntejä. Fiksu mies puhuu suhteen tilasta ensin sinulle, sitten vasta ystävilleen.

3. Hän halua kuollakseen tavata ystäväsi

Olette käyneet muutamilla treffeillä ja hän ehdottaa kolmansia treffejä. Sinulla sattuu olemaan menoa silloin, koska olet sopinut tapaavasi tyttöystäviäsi. Mies kysyy saman tien, missä ja milloin TE tapaatte ystäväsi. Tämä on varma takapakki-tilanne. Miehen tulisi ehdottomasti odottaa, että sinä olet valmis esittelemään hänet ystävillesi. Ja silloin kun olet, sinä ehdotat sitä.

4. Hän on suunnitellut kesälomasi täyteen jo marraskuussa

Varo miehiä, jotka alkavat kolmansilla treffeillä suunnitella, minkälaiset astiat valitsette häihinne. Jos olette vasta tapailuasteella ja hän alkaa puhua yhteisistä matkoistanne, ole varuillasi. Joko mies yrittää sitoa sinut parisuhteeseen liian aikaisin tai sitten hän haluaa saada sinut sänkyynsä. Kumpikaan tilanne ei ole hyvä.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.