Nainen tallensi tökerön käytöksen lennolla – takana istuneelta matkustajalta oli lentoetiketti hukassa

Tökeröä käytöstä lennolla – matkustaja videoi haisevan toiminnan 0:59
Tämä oli tilanne lennolla!

Lentomatkalla ollut nainen joutui kärsimään ikävistä hajuhaitoista, kun takana istuva mies piti ilmeisesti pahalta haisevaa paljasta jalkaansa hänen käsinojallaan.

Pornpreeya Keng matkasi Vietnam Airlines -yhtiön koneella Bangkokista Ho Chi Minhiin, Vietnamiin 2. syyskuuta. Yllä oleva video näyttää, millainen hajuyllätys häntä koneessa odotti.

Haiseva jalka edessä istuvan käsinojalla

Videolla näkyy, miten ikkunapaikalleen istahtanut Pornpreeya on turhautunut nenäänsä kantautuvasta hajusta. Takana istuva matkustaja on nimittäin asettanut toisen jalkansa suoraksi niin, että se lepää Pornpreeyan käsinojalla. 

Pornpreeya kuvasi tilanteen videolle. Naisen ilmeistä päätellen haju ei ole miellyttävä.

Pornpreeya kertoo matkustajan liikahdelleen mukavamman nukkumisasennon toivossa, jolloin haju tuntui entistä pistävämmältä ja jopa huippaavalta.

– Yritin liikehtiä niin, että hän tajuaisi minun tuntevan oloni epämukavaksi, mutta hän ei huomannut sitä. 

Nainen kertoo, ettei halunnut suoraan kohdata matkustajaa tämän asian suhteen. Niinpä hän päätti videoida tapahtuneen. Myöhemmin hän kertoi asiasta lentoemännälle, joka hänen puolestaan ohjeisti miestä nostamaan jalkansa käsinojalta.

– Hänen jalkansa olivat likaiset ja haisivat. Minusta oli epähygieenistä pitää niitä käsinojalla, joten puhdistin sen desinfioivilla käsipyyhkeillä jälkikäteen.

Videolla nainen tekeekin näin ja haistelee vielä hyväntuoksuista hajustetta.

– Kaikkien pitäisi ottaa haltuun lentoetiketti. Muiden vastaavaan tilanteeseen joutuvien pitäisi kääntyä lentohenkilökunnan puoleen, hän sanoo.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat