Nainen on parhaimmillaan 31-vuotiaana?

Itsevarmuus, tyyli ja kauneus tekevät 31-vuotiaista naisista viehkoimpia, väittää britannialainen tutkimus.

Uuden tutkimuksen mukaan 31 saattaa olla maaginen ikä, jolloin naisen viehätysvoima on kaikista korkeimmillaan. Heillä on vielä nuorekasta kauneutta jäljellä, mutta enemmän itsevarmuutta ja tyyliä kuin teini-ikäisillä.

Englantilaiseen tutkimukseen haastateltiin 2000 ihmistä. 70 prosenttia tutkimukseen haastatelluista miehistä ja naisista kertoivat, että itsevarmuus on olennaisin asia, mikä tekee naisesta viehättävän. 67 prosenttia piti fyysistä kauneutta tärkeänä asiana ja 47 prosenttia arvosti tyyliä.

Lähes kaksi kolmasosaa naisista oli samaa mieltä lauseen kanssa "Kauneus tulee ajan myötä". Yli puolet naisista kertoi tuntevansa itsensä aikaisempaa kauniimmaksi vanhetessaan, koska he ovat enemmän sinut itsensä kanssa.

Itsevarmuus tuntuu riippuvan myös asuinpaikasta: 37 prosenttia Lontoossa asuvista naisista luonnehtii itseään kauniiksi, kun taas vain 28 prosenttia walesilaisista naisista ajatteli samoin.

Tutkimuksen toteutti tv-ostokanava QVC.

– Tutkimus näyttää, että todellinen kauneus on enemmän kuin pelkkä ulkonäkö. Se on yhdistelmä itsevarmuutta, tyyliä ja persoonallisuutta, kanavan markkinointijohtaja Sue Leeson sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja