Nainen, lue miehen makuuhuonesalaisuudet

Älä sääli hänen potenssiaan, pidä valot päällä ja ihaile hänen mieskuntoaan. Mitä mies haluaa sinun tietävän itsestään makuuhuoneessa?

Kun olette sängyssä, mitä mies todella ajattelee? Miten voisit tehdä hänen olonsa vielä paremmaksi? Glamour.com listasi asioita, jotka mies haluaa naisen tietävän makuuhuoneessa.

Ole aikuisviihteen nainen – mutta vain vähän

Kun kyse on seksistä, mies haluaa mieluiten keskittyä yhteen asiaan kerralla. Älä siis pyydä häntä kehumaan vartaloasi kesken akrobaattisen makuuhuoneliikkeen, sillä se ei johda parhaisiin tuloksiin.

Miehen pään sisällä saattaa asua aikuisviihdeohjaaja, joka vaatii häntä kestämään koko yön. Anna toki miehelle realistisempi kuva odotuksistasi. Aikuisviihteestä voi oppia muutakin: pidä valot päällä, sillä hän haluaa nähdä vartalosi kaikkine epäkohtineen (joita hän ei edes huomaa, usko pois). Älä sen sijaan nauti kaikesta teeskennellen kuten aikuisviihteen naiset. Sano suoraan, jos jokin ei miellytä, äläkä odota, että mies siirtyy tekemään jotakin muuta itsestään.

Sinun ei tarvitse reagoida jokaiseen erektioon, jonka hän saa. Teidän ei siis tarvitse rynnätä makuuhuoneeseen aina, kun hän villiintyy – vaikka hän varmasti siitä nauttiikin! Iloitse silti jokaisesta erektiosta. Kokeile esimerkiksi herätellä hänet koskettelemalla hellästi hänen miehisiä osiaan. Saat taatusti aikaan innostuneen reaktion!

Älä sääli potenssia!

Älä sääli hänen miehisiä osiaan. Jos potenssi ei kestä, älä saa hellyyskohtausta ja supata "voi sentään, se on ihan okei". Ala sen sijaan hieroa miehen selkää tai jalkoja. Ilmaise, että hänen irtisanoutunut alakertansa ei tule estämään kuumaa illanviettoanne.

Anna hänen katsella, kun tyydytät itseäsi käsin. Näin hän tietää, millaisesta kosketuksesta nautit. Kokemuksesta on siis hyötyä teille molemmille.

Kerro miehelle, että rakastat katsella häntä, kun hän pääsee hekuman huipulle.

Sinun ei tarvitse olla täydellinen. Hänellä on mielikuvitus, jonka avulla ajatella kiihottavia ajatuksia, ja sinä saat tehdä samoin.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja