Näin TTK-kisaaja Mikko Penttilä reagoi tanssinopettajansa Kerttu Niemisen jännitykseen: "Se ehkä auttaa häntä"

Näin TTK-pari Mikko Penttilä ja Kerttu Nieminen suhtautuvat yksityiselämää koskeviin kysymyksiin 0:51
Näin TTK-pari Mikko Penttilä ja Kerttu Nieminen suhtautuvat yksityiselämäänsä koskeviin kysymyksiin.

Näyttelijä Mikko Penttilä nähdään tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla tähtiopettajansa Kerttu Niemisen kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. kausi käynnistyy 3. syyskuuta. Tanssin pyörteissä nähdään näyttelijä Mikko Penttilä  tähtiopettajanaan Kerttu Nieminen. Parin ensimmäiset treenit ovat takana päin ja ne sujuivatkin todella hyvin. 

Penttilä on harrastanut lapsena ja nuorena 13 vuotta kansantanssia, joten aivan vieras laji ei ole kyseessä. 17-vuotiaana innostus kuitenkin lopahti. 

– Teatteri alkoi vetää itseä niin paljon, niin aika meni sen harjoittamiseen, Penttilä kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa 14. elokuuta. 

Nieminen on niin ikään tanssinut 25 vuotta ja on mukana TTK:ssa toista kautta. Viime kaudella hänen kanssaan tanssi näyttelijä Mikko Nousiainen

Penttilä ja Nieminen treenaavat neljä tuntia päivässä, viitenä päivänä viikossa. Näyttelijä omistaakin tanssille koko syksynsä, lukuun ottamatta muutamia äänirooleja. 

TTK-ohjelman mediapäivän perusteella Penttilä luulee, että pari täydentää toistensa jännitystä. 

– Sanoin Kertulle, että mitä enemmän häntä alkaa jännittää, sitä rauhallisempi olo minulle tulee. Huomaan, että häntä alkaa jännittää, niin tulen siihen sillä lailla rauhoittavana elementtinä olemaan läsnä, niin sitten se ehkä auttaa häntä, Penttilä kertoi. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa 3. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat