Tätä kaikkea netissä tarjotaan kodin sisustukseen – ilmaiseksi

Muuttako nuori yllättäen pois kotoa? Muutatko itse pois asuinkumppanisi luota? Ei hätää, mukavuudenhaluiset ihmiset antavat hyvää tavaraa ilmaiseksi.

Ainoa, mitä tässä projektissa tarvitaan, on mahdollisuus päästä nettiin ja Facebookiin. Hyvin pienellä etsimisellä kotiin löytyivät perustarvikkeet kuten ruokapöytä, jääkaappi, sänky, vaatekaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, lautasia, kuppeja ja laseja, pinnasänky sekä telkkari ja digiboksi.

Jos näillä ei pärjää, niin muutaman minuutin kaivelulla löytyivät myös työpöytä, hoitopöytä, keittiövälineitä, pakastin, kirjahylly, sohva, matto ja pesukone.

Kuvan huonekalut löytyivät Kerava-Tuusula-Järvenpää-alueen Roskalavaryhmästä. Tämän alueen Roskalava eroaa monista muista Facebookin Roskalavoista siinä, että tarkoitus ei ole bongata rakennustyömaiden tai kauppojen roskalavoja, vaan antaa ilmaiseksi itselle tarpeettomat tavarat. Juju piilee siinä, että antaja pääsee helpolla, kun tavaran ottaja hoitaa kuljetuksen. Rahan pyytäminen on tässä ryhmässä kiellettyä.

Älä harkitse liian kauaa

Totuuden nimissä on mainittava, että osa tänään bongatuista ja kuvissakin näkyvistä tavaroista oli jo ehditty varata. Uusia tavaroita ainakin tähän ryhmään tulee kuitenkin päivittäin, joten valinnanvaraa riittää. Nopeus on valttia, sillä hyväkuntoiset huonekalut varataan samantien.

Sisustuslehtien kuvat on tässä puuhassa kuitenkin syytä unohtaa, erityisesti jos huonekaluja tarvitaan kiireellä. Uudenveroisille ja muotoilijoiden suunnittelemille huonekaluille on sitten ihan omat kirpputorinsa.

Lue myös:

    Uusimmat